/

Hétfőn éjjel villamosfutás a beteg gyermekekért

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A gyermekklinikát támogatják mindazok, akik részt vesznek az I. Éjszakai Villamosfutáson. A szegedi egyetemisták által szervezett jótékonysági akció támogatói éjfél után tíz perccel indulnak az Indóház térről.

Az 1-es villamos vonalán haladnak végig az I. Éjszakai Villamosfutás résztvevői, s mindössze két helyen, a Széchenyi tér füvesített szakaszán, illetve a Vásárhelyi Pál úti megálló után a Pulz utcai szakaszon hagyják el a síneket.

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzata által szervezett jótékonysági akcióra a Facebookon már több mint négyszázan jelentkeztek. A nevezési díj ezer forint, a befolyó összeget teljes egészében a gyermekklinikának ajánlják fel a szervezők. Az első 200 befutó egy a versenyre készített pólóval lesz gazdagabb, de a többieknek is lesz még esélyük, hiszen minden nevező között további értékes ajándékokat sorsolnak ki.

A versenyre az Indóház téren lehet regisztrálni május 7-én, hétfőn 22 órától 23.30- ig. A futók célba érkezésnek várható ideje 0.25 és 1.00 óra között várható. A verseny után külön a sportolók részére villamosjáratok indulnak az Indóház térre.

Előző sztori

Keddi programajánló: film, zene és irodalom

Következő sztori

Vélemény: Elnökválasztás után