Sport

Gyereknap az algyői gokartpályán

Gyereknap az algyői gokartpályán

2012. május 23., szerda
Gyereknap az algyői gokartpályán

Május utolsó vasárnapja gyereknap, s a rengeteg szegedi programhoz az algyői gokartpálya is csatlakozik: május 26-27-én egész napos programokkal várják a lurkókat és családjaikat.

A nemzetközi gyereknap alkalmából gyerekzsivajtól lesz hangos hétvégén a szeged-algyői gokartpálya. A szervezők változatos programokkal várják a legkisebbeket, a kicsivel nagyobbakat és szüleiket, lesz ingyenes ugrálóvár, arcfestés, tranbulin, de játék konflisra is szállhatnak a kicsik, s természetesen a hely szelleméből adódóan a gokartozás sem maradhat el. Mindezt gyereknapi jótékonysági akcióval is összekötik a szervezők, akik kérik a gyerekeket, vigyék magukkal már nem használt, de jó állapotú játékaikat, melyeket aztán a szegedi gyerekklinika kis betegei kapnak meg. Ehhez akció is kapcsolódik: aki adakozik, az kedvezménnyel gokartozhat. Bővebb információk a gokartpálya

honlapján

, illetve az esemény

Facebook-oldalán

!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.