Bayern – Chelsea: a helyszínről jelentjük II.

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A müncheni Allianz Arénában rendezik meg a Bajnokok Ligája döntőjét május 19-én szombaton, a SZEGEDma.hu a helyszínről folyamatos bejelentkezéseket ad olvasóinak. A Bayern München – Chelsea összecsapást megelőző hangulatról Bánki József, a DIGI Sport szakkommentátora számol be.

Ezúttal a mérkőzés előtti nap hangulatát osztotta meg portálunkkal Bánki József. A DIGI Sport küldöttsége egy órakor részt vett egy sajtótájékoztatót, ahol mindkét csapat edzője beszélt a szombati derbiről. A Bayern München trénere többek között arról szólt, hogy a hazai pálya előnyét próbálják kihasználni – van esélyük megverni a Chelsea-t, és ezzel a trófeával szeretnék megmenteni a nem túl jól sikerült bajnoki szezont. A Chelsea szakvezetője kiemelte, hogy bár fájó a sérült és eltiltott kezdőjátékosaik távolléte, s külön nem készültek ünneplésre, de úgy bízik a győzelemben.

Bánki Józseftől, a Szeged 2011 kommunikációs igazgatójától megtudtuk azt is: mindkét csapat edzését megtekintette a magyar küldöttség. A németek labdatartást játszottak, támadásvezetést végeztek, az angolok pedig 8-8 elleni játékot végeztek, igazi pörgős foglalkozásokat vezényeltek a szakvezetők. Tudósítónk elmondta: a városban kiváló a hangulat, de a szurkolói dömping szombaton várható, folyamatosan érkeznek a charter járatok Londonból. Kövessék velünk holnap is a mérkőzés utáni élő bejelentkezést.

Default thumbnail
Előző sztori

Kajak-kenu: Kozák nyert Fazekas előtt 500 méteren

Következő sztori

Megnyílt a XIV. Táblaképfestészeti Biennále Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek