Novemberi Szerencsenapok Extra

A szegedi jegyző az Üllői úton lőtt gólt a megyés püspöknek + VIDEÓ, FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kiss-Rigó László megyés püspökünk kapujába Mózes Ervin tizenegyesből talált be az Üllői úton a Fradi öregfiúk és a kiskundorozsmai seniorok összecsapásán. Nyilas Elek öt gólt lőtt, és a zöld-fehéreknél pályára lépett Adem Kapic is, a Szeged 2011 szakmai igazgatója.

A Ferencváros öregfiúk a Kiskundorozsma senior gárdáját fogadta pénteken az FTC-stadionban. A hazaiak hálóját Kiss-Rigó László, szeged-csanádi egyházmegyénk püspöke védte, míg a dorozsmaiak csapatát mások mellett Mózes Ervin, Szeged címzetes főjegyzője és Mihálffy Béla önkormányzati képviselő is erősítette. A jegyzőnek tizenegyesből sikerült bevennie a Fradi kapuját. Külön érdekessége a találkozónak, hogy hosszú évek óta először játszott együtt a legtöbb zöld-fehér bajnokit maga mögött tudó trió: Lipcsei Péter, Keller József, Ebedli Zoltán.

Az első félidőben a Fradi „fiataljai” nem sok esélyt adtak a vendégeknek, a második játékrészben az „idősebb” zöld-fehérek beállásával kiegyenlítettebb lett a játék. Összességében hangulatos, igazi örömfocit játszottak a felek az Üllői úti stadionban. A hazaiak a meccs után az FTC székházában látták vendégül a szegedi különítményt, a vacsorán Détári Lajos, az NB I-es fővárosi csapat trénere is megjelent.

Barátságos labdarúgó-mérkőzésen:

Ferencváros – Kiskundorozsma 10-5 (7-2). Budapest, Üllői út, Albert Flórián-stadion.
FTC: Kiss-Rigó L. – Tóth R., Telek, Milovanovic, Keller, Ebedli, Lipcsei, Kapic, Bubcsó, Vukovics, Nyilas. Cserék: Bánki, Vas, Rusz, Véber, Albert, Kincses, Koch.
Kiskundorozsma: Márton, Virágh (kapusok), Gárdián, Farkas Z., Farkas E., Mózes E., Mózes M., Puskás, Farkas T., ifj. Tatai M., id. Tatai M., Szabó G., Szabó Zs., Ézsiás, Fazekas, Bányai, Király, Mihálffy B., Mihálffy Zs., Lázár, Ancsa Molnár, Rózsa P. Csapatvezetők: Tanács Attila, Farkas Péter.
Gólszerzők: Nyilas 5, Bubcsó 2, Ebedli, Kapic, Vukovics, illetve Szabó Zs. 2, id. Tatai, Mózes (11-esből), Mihálffy Zs.

no images were found


no images were found


no images were found


no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

A szabadságharc arzenáljáról a Móra-múzeumban

Következő sztori

Labdarúgás: csak egy pontra futotta a csengelei katlanban + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek