Sport

Labdarúgás: a Kistelek után a Kiszombort is legyűrte a SZVSE

Labdarúgás: a Kistelek után a Kiszombort is legyűrte a SZVSE

2012. április 28., szombat
Labdarúgás: a Kistelek után a Kiszombort is legyűrte a SZVSE

Második félidei nagyszerű teljesítményének köszönhetően tartotta otthon a három pontot a szegedi gárda Madránszki Zoltán csapata ellen.

A megyei I. osztály 25. fordulójának nyitómérkőzésén a nyolcadik helyen álló Szegedi VSE a tizenegyedik Kiszombort látta vendégül. A derbi a Szeged 2011 - Balmazújváros NB II-es csörte előmeccse volt a vasutasok stadionjában. Az első félidőben két gólt láthattak a nézők, 1-1-gyel vonultak öltözőbe a csapatok úgy, hogy a SZVSE több lehetőséget is elpuskázott. A fordulást követően azonban a hazaiak újabb két gólt rámoltak be lecsapva a zomboriak rontásaira, aminek köszönhetően végül 3-1-re diadalmaskodtak. A múlt vasárnapi Kistelek elleni 6-2-t követően tehát ismét győzelmet hozott a SZVSE-nek a hazai pálya.

Kántor Ferenc

legénysége annak ellenére tudott nyerni, hogy vezéregyénisége,

Hegyesi Zsolt

sérülés miatt ezúttal nem léphetett pályára. Bemutatkozott viszont a most megszerzett ifjú

Bódi Armand

, aki ráadásul góllal tette le a névjegyét. Újra eredményes tudott lenni a fiatal reménység,

Báló Richárd

is. Szombati sikerének köszönhetően egyébként a szegediek 30 pontjukkal megelőzték a szabadnapos Csanádpalotát, s a hetedik helyre rukkoltak előre. Pihenésre most nincs sok idő, hiszen május 1-ján máris itt a következő forduló. Kedden 17 órai kezdettel Dürgő Péterék Röszkén vendégszerepelnek, míg a Kiszombor a HFC II. ellen igyekszik odahaza javítani ugyanebben az időpontban.

A megyei I. osztály 25. fordulójában:

Szegedi VSE - Kiszombor KSK 3-1 (1-1).

Szeged, SZVSE-stadion, 100 néző, vezette: Vereska Mátyás.

SZVSE:

Weszelovszky - Báló R. (Busa), Laczkó, Hegyesi Á., Ágoston, Márki, Dürgő (Németh), Szalma, Simon, László, Bódi (Nagypál). Vezetőedző: Kántor Ferenc.

Kiszombor:

Flórián - Aigner (Bottyán), Rutai, Tézsla L., György (Botlik), Kovács D. (Pőcze), Tézsla K., Kovács L., Kovács A., Gazsó, Paku. Vezetőedző: Madránszki Zoltán.

Gólszerzők:

Báló R., Bódi A., Paku I. (öngól), illetve Gazsó J. Kántor Ferenc:

"A nagy meleg miatt enervált kezdés után magabiztos játékkal megérdemelten nyerünk."

Madránszki Zoltán:

"Amit az első félidőben kihagyott a hazai csapat, azt mi a második felvonásban könnyelműen, gólokban odaadtuk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.