Kultúra

Állati hangulat az IH porondján! + JÁTÉK!

Állati hangulat az IH porondján! + JÁTÉK!

2012. április 18., szerda
Állati hangulat az IH porondján! + JÁTÉK!

Eddigi legnagyobb dobására készül a szegedi JackDanimalZ zenekar. A banda fennállásának eddigi legkomolyabb koncertjét adja péntek este az IH Rendezvényközpont porondján, melyre két páros belépőt is kisorsolunk!

A szegedi gyökerekkel bíró zenekar még 2010. februárjában állt össze, felváltva a jogelődjének számító One-Ted-et. "2004-től éveken keresztül énekesnőkkel dolgoztunk együtt, aztán egy SZIN-es koncert után rádöbbentünk, hogy no woman, no cry, négyen is megálljuk a helyünket” – árulta el portálunknak

Szügyi Dániel

, aki a zenekar énekese, basszusgitárosa és frontembere is egyben. "Egyfajta lakossági rock and roll-t játszunk, amit arról ismerhető fel, hogy az általunk kedvelt zenei stílusok és saját ötleteink vegyítésével olyan zenét alkotunk, amit a közönség is elismer" – tette hozzá. A zenekar eddigi legnagyobb koncertjét tartja az IH Rendezvényközpontban április 20-án, péntek este nyolc órától. Új számai mellett a banda a régi formációból örökölt dalokból is válogat, így egy eddig sehol elő nem adott összeállításra tombolhat a közönség. Ebben segítségükre lesz zenésztársuk és barátjuk,

Tandi Flóra

is, aki vendégfellépőként

JackDanimalZ

nótákat, és saját számokat is előad majd. „Flóra egy régi kedves barátunk, néhány próba erejéig már korábban is énekelt a zenekarban. Jó kapcsolatunk azóta is megmaradt, amit ez a közös koncert is igazol. Egyik saját szerzeménye mellett több régi, női énekhangra írt dalunk hallhatja tőle pénteken a közönség ” – mondta az énekes.

Helyszín:

IH Rendezvényközpont (Szeged, Felső Tisza-part 2).

Időpont:

április 20. (péntek), 20 óra.

Belépő:

elővételben 800 forint, a helyszínen 1000 forint. A zenekar pénteki koncertjére páros belépőt nyerhet, ha válaszol az alábbi kérdésünkre:

Ki az a három testőr, aki a zenekart „porig alázza” Kész vagyok című dalukban?

A

- Athos, Porthos, Aramis

B

- Johnny, Jim, Jack

C

– Rembrandt, Michelangelo, Raffaello A megfejtéseket a jatek@szegedma.hu e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb április 19-én délig. A nyerteseket e-mailen értesítjük majd.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Egy kis segítség a játékhoz: az

alábbi link alatt

meghallgathatja a Kész vagyok című nótát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.