/

Fagyos húsvét után enyhülés várható + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Április elején is nyíltak a jégvirágok, fagypont alá kúszott a hőmérséklet húsvét éjszaka. A meteorológusok szerint a héten enyhülés várható, csapadékos, változékony időre készüljünk!

Kabátban és sapkában járták a házakat idén a locsolók: kimondottan csípős, hideg napokkal köszöntött ránk a tavasz. Kedd reggel az autósoknak a jégkaparót is elő kellett keresniük, éjszaka ugyanis fagypont alá csúszott a hőmérő higanyszála. Bár a meteorológusok szerint enyhülés várható, érdemes továbbra is rétegesen öltözködni.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján szeszélyes időjáráshoz kell igazodnunk a héten. Fagyra nagy valószínűséggel már nem kell számítanunk, az átlag hőmérséklet főleg a hét második felében fog emelkedni, pénteken napközben elérheti a 18 fokot is. A változékony időjárás emellett csapadékot hozhat, csütörtöktől érdemes lesz magunknál tartani az esernyőnket, záporok alakulhatnak ki. Szombatra a múlt hétvégén tapasztalt, erős szél is visszatér majd: 30-40 km/h-s széllökések kavarják meg a levegőt.

no images were found

Előző sztori

Költészet napi programok a Grand Caféban

Következő sztori

Véna a szegedi Fidesz-székházban