Egészség

Egészségnap a Forrásban

Egészségnap a Forrásban

2012. április 13., péntek
Egészségnap a Forrásban

2012. május 6-án, vasárnap rendezik meg a VI. Szegedi Egészségmegőrző Napot a Hunguest Hotel Forrás konferencia szintjén. Az esemény a gyerekek egészségének megőrzését hangsúlyozza, melyet egy rajzversennyel is összekapcsoltak a szervezők.

A rendezvény fő témája: hogyan őrizzük meg gyermekeink egészségét. A témához kapcsolódva az óvodások és az általános iskolások körében 3 korcsoportban rajzversenyt hirdettek, melynek díjkiosztó ünnepségére a rendezvényen kerül sor.

Rajzverseny kiírása:

Három kategóriában lehet indulni a rajzversenyen „Mit jelent nekem az egészség?” címmel óvodások (3-6 éves), alsó tagozatos (6-10 éves), ill. felső tagozatos (10-14 éves) iskolások számára. A rajzok az egészséges életmódról, egészséges ételekről, italokról szólhatnak, bemutatva, hogy milyen vidám és szép az élet, ha egészségesek vagyunk. A legötletesebb rajzok díjakat kapnak különböző korcsoportokban, valamint kiállítják őket a VI. SZEM napon. Az értékes díjakat a kiállító cégek ajánlották fel. Minden rajz beküldője 1-1 db tombola jegyet is kap a rendezvényen, melyen további értékes nyereményeket nyerhetnek a délutáni tombolasorsoláson. A rendezvény ideje alatt a Gyerekterep Játékbolt és Foglalkoztató Központ kreatív játékait is ingyenesen kipróbálhatják a résztvevő gyermekek. További információ és a rendezvény részletes programja

az alábbi oldalon

olvasható. A rajzokat a Vitaldepo Kft. címére (6726 Szeged, Fő fasor 188. sarki iroda) lehet beküldeni, vagy személyesen behozni munkanapokon 11-15 óra között. Feltölthetően továbbá

az alábbi oldalra is

, s a honlapon szavazni is lehet a legjobb alkotásokra. A legtöbb internetes szavazatot kapó rajz beküldői szintén értékes jutalomban részesülnek.

Beküldési határidő: 2012. május 01.

A rendezvényre minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.