Egészségnap a Forrásban

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

2012. május 6-án, vasárnap rendezik meg a VI. Szegedi Egészségmegőrző Napot a Hunguest Hotel Forrás konferencia szintjén. Az esemény a gyerekek egészségének megőrzését hangsúlyozza, melyet egy rajzversennyel is összekapcsoltak a szervezők.

A rendezvény fő témája: hogyan őrizzük meg gyermekeink egészségét. A témához kapcsolódva az óvodások és az általános iskolások körében 3 korcsoportban rajzversenyt hirdettek, melynek díjkiosztó ünnepségére a rendezvényen kerül sor.

Rajzverseny kiírása:

Három kategóriában lehet indulni a rajzversenyen „Mit jelent nekem az egészség?” címmel óvodások (3-6 éves), alsó tagozatos (6-10 éves), ill. felső tagozatos (10-14 éves) iskolások számára. A rajzok az egészséges életmódról, egészséges ételekről, italokról szólhatnak, bemutatva, hogy milyen vidám és szép az élet, ha egészségesek vagyunk.

A legötletesebb rajzok díjakat kapnak különböző korcsoportokban, valamint kiállítják őket a VI. SZEM napon. Az értékes díjakat a kiállító cégek ajánlották fel.
Minden rajz beküldője 1-1 db tombola jegyet is kap a rendezvényen, melyen további értékes nyereményeket nyerhetnek a délutáni tombolasorsoláson. A rendezvény ideje alatt a Gyerekterep Játékbolt és Foglalkoztató Központ kreatív játékait is ingyenesen kipróbálhatják a résztvevő gyermekek.
További információ és a rendezvény részletes programja az alábbi oldalon olvasható.

A rajzokat a Vitaldepo Kft. címére (6726 Szeged, Fő fasor 188. sarki iroda) lehet beküldeni, vagy személyesen behozni munkanapokon 11-15 óra között. Feltölthetően továbbá az alábbi oldalra is, s a honlapon szavazni is lehet a legjobb alkotásokra. A legtöbb internetes szavazatot kapó rajz beküldői szintén értékes jutalomban részesülnek.

Beküldési határidő: 2012. május 01.

A rendezvényre minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak!

Default thumbnail
Előző sztori

Nem lesz meglepetés az államfőjelölttel kapcsolatban

Következő sztori

Rendhagyó angolóra a piarista gimnáziumban

Legutóbbi hasonló cikkek