Közélet

A Jobbik nemmel szavaz Áder Jánosra

A Jobbik nemmel szavaz Áder Jánosra

2012. április 18., szerda
A Jobbik nemmel szavaz Áder Jánosra

A Jobbik szerdai elnökségi ülésén úgy döntöttek a párt vezetői, hogy a Jobbik képviselői részt vesznek a várhatóan május 2-i államfő választáson az Országgyűlésben és nemmel szavaznak Áder Jánosra a Fidesz-KDNP jelöltjére - jelentette be Balczó Zoltán az elnökség ülését követő sajtótájékoztatón.

Az ellenzéki párt alelnöke bejelentette azt is, hogy a Jobbik szerdán megkezdi az aláírásgyűjtést az országgyűlési képviselők között

Morvai Krisztina

jobbikos európai parlamenti képviselő hivatalos államfő-jelöltsége érdekében.

Balczó Zoltán

emlékeztetett rá, hogy a jelöltséghez 78 képviselő aláírása szükséges, ezért a Jobbik megpróbál fideszes, kereszténydemokrata és független képviselőket meggyőzni Morvai Krisztina támogatásáról. A Jobbik alelnöke megismételte, hogy álláspontjuk szerint

Schmitt Pál

plágium-ügye és lemondása után közvetlen elnökválasztásra lett volna szükség az államfői poszt tekintélyének és méltóságának helyreállítása érdekében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.