//

Tizenkilenc embert állított elő szombaton a BRFK a hidakról

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tizenkilenc embert állított elő pénteken a rendőrség közlekedési szabálysértés és jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI megkeresésére.

A szombati tájékoztatás szerint a Lánchídról 13, míg a Szabadság hídról hat embert állítottak elő az V., illetve a IX. kerületi rendőrkapitányságra. A BRFK közölte azt is, hogy a rendőri intézkedéseket a parancsnoki kivizsgálás törvényesnek, szakszerűnek és jogszerűnek ítélte meg. A Lánchídon a Jobbik, míg a Szabadság hídon az LMP aktivistái próbálták akadályozni a forgalmat, hogy így követeljék Schmitt Pál köztársasági elnök lemondását.

A Jobbik valamivel 21 óra után tájékoztatta az MTI-t arról, hogy főként egyetemistákból és főiskolásokból álló ifjúsági tagozata “Schmitt Pál botrányos magyarázkodása” ellen tiltakozva és lemondását követelve ülősztrájkot tartott a Lánchídon. Az LMP sajtóosztálya az MTI megkeresésére azt közölte: tizenegy ember, köztük LMP-aktivisták próbálták akadályozni a forgalmat a Szabadság hídon.

Default thumbnail
Előző sztori

TEK: a szervezet sosem lép fel törvénytisztelő polgárokkal szemben

Default thumbnail
Következő sztori

Atlétika: Diákolimpia Megyei Mezei futóversenyt rendeztek Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek