Szegedi buszok, villamosok, trolik közös menetrendje az interneten + VIDEÓ, FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Új információs portálon böngészhető a jövőben a szegedi tömegközlekedéssel kapcsolatos összes információ, akár régi és új mobilkészülékek segítségével is megtudhatja bárki melyik busz, troli, villamos mikor és merre tart, és van-e terelés, útlezárás a városban.

A www.szegedkozlekedes.hu egy olyan információs oldal, ami a tarjáni Víztorony téri állómás információs szolgáltatásának rendszerét használta bázisul, s fejlesztette tovább. A város, az SZKT, a Tisza Volán és a szoftverfejlesztő cég olyan menetrendi szolgáltatást nyújt, amelyen az összes tömegközlekedésben részt vevő jármű menetrendje s útvonala megtalálható. Az új internetes oldalon az összes tömegközlekedést érintő változás, friss információ azonnal megjelenik, így az utasok a különböző menetrendváltozásokról is értesülnek. A cég képviselője elmondta, hogy jelenleg a mobilszolgáltatást fejlesztik tovább, útvonaltervezőt képzeltek el és a MÁV-val is felvették a kapcsolatot, hogy a vasút menetrendjét is optimalizálják a portálon. A rendszer kiépítése plusz pénzbe nem került, a tarjáni állómás szoftverparkján üzemel majd az oldal.

no images were found

Előző sztori

2754 napelemet telepítenek a következő hónapokban az SZTE épületeire + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Medián: A Jobbik megelőzte az MSZP-t

Legutóbbi hasonló cikkek