Közélet

Szegedi buszok, villamosok, trolik közös menetrendje az interneten + VIDEÓ, FOTÓK

Szegedi buszok, villamosok, trolik közös menetrendje az interneten + VIDEÓ, FOTÓK

2012. március 1., csütörtök
Szegedi buszok, villamosok, trolik közös menetrendje az interneten + VIDEÓ, FOTÓK

Új információs portálon böngészhető a jövőben a szegedi tömegközlekedéssel kapcsolatos összes információ, akár régi és új mobilkészülékek segítségével is megtudhatja bárki melyik busz, troli, villamos mikor és merre tart, és van-e terelés, útlezárás a városban.

A

www.szegedkozlekedes.hu

egy olyan információs oldal, ami a tarjáni Víztorony téri állómás információs szolgáltatásának rendszerét használta bázisul, s fejlesztette tovább. A város, az SZKT, a Tisza Volán és a szoftverfejlesztő cég olyan menetrendi szolgáltatást nyújt, amelyen az összes tömegközlekedésben részt vevő jármű menetrendje s útvonala megtalálható. Az új internetes oldalon az összes tömegközlekedést érintő változás, friss információ azonnal megjelenik, így az utasok a különböző menetrendváltozásokról is értesülnek. A cég képviselője elmondta, hogy jelenleg a mobilszolgáltatást fejlesztik tovább, útvonaltervezőt képzeltek el és a MÁV-val is felvették a kapcsolatot, hogy a vasút menetrendjét is optimalizálják a portálon. A rendszer kiépítése plusz pénzbe nem került, a tarjáni állómás szoftverparkján üzemel majd az oldal. http://www.youtube.com/watch?v=NZyYgxaIbeQ

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.