Számítógépet kaptak tehetséges gyerekek

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Három kitűnő tanuló kisdiák kapott laptopot a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány “Számítógép Álom 2012” adományozói programja révén. A keddi adományosztás az egész évben zajló tehetséggondozást és esélyegyenlőséget támogató program indítóeseménye nagy örömet okozott a támogatott családoknak.

Nagycsaládosok jó tanuló csemetéik révén bekerülhetnek a támogatottak körébe, így ahol nincs, ott számítógép kerülhet a családba. Számítógép révén a szegény sorsú – tehetséges fiatalok felzárkózhatnak az informatika, nyelvtanulás, feladatok megoldása terén társaikhoz, így az esélyegyenlőség sikereket eredményezhet. Az alapítvány a számítógéphez jutást segítő lehetőséget a pedagógusok (mint lehetséges mentorok) körében is népszerűsíti. A teljes adományozói program ismertetője a www.matrix.zug.hu/szamitogep webcímen érhető el.

A programot adományaikkal segíteni szándékozó cégek és magánszemélyek jelentkezését a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány a matrix@zug.hu e-mail címen örömmel fogadja.

Előző sztori

Labdarúgás: Vásárhely – Volán, Ásotthalom – Makó az elődöntőért

Következő sztori

Erdélyi prózaírók a Grand Caféban