Közélet

Márciusban is féláron adja a kispiacok asztaljegyeit a Szegedi Vásár és Piac Kft.

Márciusban is féláron adja a kispiacok asztaljegyeit a Szegedi Vásár és Piac Kft.

2012. március 1., csütörtök
Márciusban is féláron adja a kispiacok asztaljegyeit a Szegedi Vásár és Piac Kft.

A februári akció sikerére való tekintettel Erdei Péter ügyvezető úgy döntött: márciusban is 50 százalékos kedvezményt kapnak a Szent István és az Olajbányász téri, a Csanádi utcai, valamint a dorozsmai kispiacon asztaljegyet váltó kereskedők.

Egy hónappal ezelőtt számolhattunk be arról, hogy

a Szegedi Vásár és Piac Kft. februárra 50 százalékos kedvezményt

biztosít a kispiacon árusítóknak. Az önkormányzati cég ügyvezetője akkor úgy fogalmazott: megpróbálnak így segíteni az árusoknak, akiknek nemcsak a más időszakokhoz képest lanyhább forgalommal kell szembenézniük, de a zord időjárás viszontagságaival, a hóval, a faggyal és a széllel is meg kell küzdeniük.

Erdei Péter

csütörtökön arról tájékoztatott: a kezdeményezés olyan nagy sikert aratott az érintettek körében, hogy március hónapban is folytatják. Mindez azt jelenti, hogy a Szent István és az Olajbányász téri, a Csanádi utcai, valamint a dorozsmai kispiacon a tavasz első havában is féláron válthatóak az asztaljegyek. "A kereskedők nagyon örültek a kedvezménynek, melynek révén a kispiacok jó kihasználtsággal működtek, s a szegedi lakosok mindenhol megfelelő választékban juthattak hozzá a kiváló minőségű magyar zöldséghez-gyümölcshöz. Az érintett városrészek önkormányzati képviselőivel is egyeztettem, akik szintén pozitív tapasztalataikról számoltak be, s támogattak abban, hogy márciusban is folytassuk az akciót" - mondta el Erdei Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.