Labdarúgás: területi korosztályos válogatott meccsek Araddal + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Atletico Arad korosztályos csapataival mérte össze tudását az U15-ös és az U14-es dél-magyarországi labdarúgó válogatott Algyőn. Az összecsapást az MLSZ szervezte, amely öt régióválogatott felépítésébe fogott bele.

Észak, dél, kelet, nyugat és Budapest, öt régió válogatottjait építi fel a szövetség, ennek a folyamatnak a része a nemzetközi megmérettetés, ahol az ifjakat komoly tétmeccseken is tesztelik.
A dél-alföldi válogatott három megye fiataljait – Csongrád, Békés és Bács – tömöríti, míg a dél-magyarországi elit gárdája kiegészül Baranya, Tolna és Somogy megye tehetségeivel is.

U15: Dél-Magyarország – Atletico Arad 1-2 (1-0)

U15 Dél-Magyarország: Ipacs (Ivicevic) – Tóth (Máté), Hursán, Vincze (Rácz), Tallér (Kitl) – Mendebaba (Hleba) – Oberlander (Fábián), Hegedűs (Csigi) – Péger (Molnár), Konyecsni (Szeiler), Grabarics (Kasza).
A magyar gólszerző: Konyecsni.
Edzők: Belvon Attila, Szabados József.

U14: Dél-Alföld – Atletico Arad 1-4 (0-3)

U14 Dél- Alföld: Frittman – Rádi, Patai, Rácz, Zahorán – Faragó – Velez, Göncző – Kovács, Hulicsár, Selyem. Cserék: Démusz, Nagy, Takács, Ördögh, Kmetyko, Bozó, Deák, Szőke, Bojtos.
A magyar gólszerző: Bozó.
Edzők: Lóczi István, Torbavecz József.

Az U15-ös csapatból Fábián, az U14-esek közül pedig Rádi, Faragó, Göncző, Velez, Kovács, Nagy, Ördögh, Szőke és Deák rúgja Szegeden a bőrt. A következő program egy kiválasztó lesz az U14-es korosztály számára március végén.

no images were found

Előző sztori

Délvidékiek festettek a Somogyi aulájában + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Helyreigazítás a városvédőktől

Legutóbbi hasonló cikkek