Sport

Labdarúgás: területi korosztályos válogatott meccsek Araddal + FOTÓK

Labdarúgás: területi korosztályos válogatott meccsek Araddal + FOTÓK

2012. március 14., szerda
Labdarúgás: területi korosztályos válogatott meccsek Araddal + FOTÓK

Az Atletico Arad korosztályos csapataival mérte össze tudását az U15-ös és az U14-es dél-magyarországi labdarúgó válogatott Algyőn. Az összecsapást az MLSZ szervezte, amely öt régióválogatott felépítésébe fogott bele.

Észak, dél, kelet, nyugat és Budapest, öt régió válogatottjait építi fel a szövetség, ennek a folyamatnak a része a nemzetközi megmérettetés, ahol az ifjakat komoly tétmeccseken is tesztelik. A dél-alföldi válogatott három megye fiataljait – Csongrád, Békés és Bács – tömöríti, míg a dél-magyarországi elit gárdája kiegészül Baranya, Tolna és Somogy megye tehetségeivel is.

U15: Dél-Magyarország – Atletico Arad 1-2 (1-0)

U15 Dél-Magyarország:

Ipacs (Ivicevic) – Tóth (Máté), Hursán, Vincze (Rácz), Tallér (Kitl) – Mendebaba (Hleba) – Oberlander (Fábián), Hegedűs (Csigi) – Péger (Molnár), Konyecsni (Szeiler), Grabarics (Kasza).

A magyar gólszerző:

Konyecsni.

Edzők:

Belvon Attila, Szabados József.

U14: Dél-Alföld – Atletico Arad 1-4 (0-3)

U14 Dél- Alföld:

Frittman – Rádi, Patai, Rácz, Zahorán – Faragó – Velez, Göncző – Kovács, Hulicsár, Selyem. Cserék: Démusz, Nagy, Takács, Ördögh, Kmetyko, Bozó, Deák, Szőke, Bojtos.

A magyar gólszerző:

Bozó.

Edzők:

Lóczi István, Torbavecz József. Az U15-ös csapatból Fábián, az U14-esek közül pedig Rádi, Faragó, Göncző, Velez, Kovács, Nagy, Ördögh, Szőke és Deák rúgja Szegeden a bőrt. A következő program egy kiválasztó lesz az U14-es korosztály számára március végén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.