Bulvár

Majdnem megfagyott a magára hagyott algyői férfi

Majdnem megfagyott a magára hagyott algyői férfi

2012. február 4., szombat
Majdnem megfagyott a magára hagyott algyői férfi

Segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás egy algyői nő ellen a Szegedi Rendőrkapitányságon, miután az éjszaka magára hagyta ittas párját Algyő külterületén. A férfit fagyási sérülésekkel vitték kórházba a mentők - közölte a rendőrség sajtószolgálata.

Reggel a családsegítők felé jelezte egy férfi, hogy a nő azzal kereste fel, hogy párja kint töltötte az éjszakát a hidegben. A családsegítők értesítették a rendőrséget, majd közösen a férfi keresésére indultak. A nagy hó miatt azonban csak traktorral jutottak ki a területre, ahol fagyási sérülésekkel meg is találták a férfit. A mentők kórházba szállították. Mint kiderült, a pár az este együtt italozott, majd haza indultak. A férfi a töltés oldalában lefeküdt, a nő pedig magára hagyta. Másnap reggel kezdte csak el keresi élettársát. A nő ellen a Szegedi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt indított büntetőeljárást - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.