/

Ma tartják az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjét

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ma rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének döntőjét: az m1 és a Duna World csatornán élőben látható, A Dal című showműsorban nyolcan csatáznak azért, melyik dal képviselje Magyarországot a májusi bakui nemzetközi megmérettetésen.

Az 57. Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének fináléjába jutott a Compact Disco Sound of Our Hearts című dala (szerzők: Pál Gábor, Sándor Attila, Walkó Csaba és Lotfi Behnam), Heincz Gábor “Biga” előadásában a Learning To Let Go (Naughty Monkey), Molnár Ferenc Caramel és saját kompozíciója, a Vízió, Tóth Gabitól a Nem kell végszó (Szabó Zé, Molnár Tamás), Gyurcsik Tibor előadásában a Back In Place (Szabó Zé és Johnny K. Palmer), Veres Mónika “Nikától” a This Love (Molnár Imre, Chris Landon, Taryn Murphy), a Király testvérektől az Untried (Pras Michel, Roy Hamilton, Király Linda), illetve Fábián Juli & Zoohacker dala, a Like A Child (szerző: Palásti Kovács Zoltán és Fábián Juli).

A mai döntő első részében a nézők voksai döntenek arról, melyik szám kerüljön a végső négybe, majd a zsűri (tagjai: Wolf Kati, Csiszár Jenő, Rakonczai Viktor és Rákay Philip) választja ki a győztest, aki Magyarországot május 22. és 26. között az Eurovíziós Dalfesztiválon képviseli az azerbajdzsáni fővárosban, Bakuban.

Default thumbnail
Előző sztori

Sikeres az új, magyar csokoládégyár

Következő sztori

Szegeden is fellép búcsúturnéján Omega + VIDEÓ

Legutóbbi hasonló cikkek