Kosárlabda: Vida Máté hátával sincs komoly baj

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hétfőn végeztek MR-vizsgálatot a Szent Gellért Klinikán a Naturtex-SZTE-Szedeák irányítójának, Vida Máténak hátfájdalmai kapcsán, szerdán az is kiderült, hogy nincs komoly baj.

A Szedeák kosarasa a múlt heti, Paks elleni kupameccsen tapasztalta, hogy éles fájdalmat érez hátában. Hétfőn MR-vizsgálatot végeztek Fodor Péter vezetőedző játékosán, melynek szerdán lett meg az eredménye.

“Szerencsére negatív lett az MR-vizsgálat eredménye, ez azt jelenti, hogy nincs porckorongsérv, és a gerincemnek és a csigolyáimnak nincs baja” – nyilatkozta a Szedeák megújult honlapjának Vida Máté. “Sajnos a fájdalom nem múlt el, bár a pihenés és a kinezio-szalag hatására sokat enyhült. Úgy érzem, lassan javul, s ha így folytatódik, akkor talán már jövő héttől már el tudom kezdeni az edzéseket. A klinikán úszást és különböző nyújtógyakorlatokat javasoltak, bízom benne ezek segíteni fognak. Az mindenesetre nagy könnyebbség, hogy nincs jele sérvkezdeménynek, s a porckorongokkal és a csigolyákkal sincs probléma” – tette hozzá a 25 éves kosaras.

Előző sztori

Szegedi vagyonnyilatkozatok: autót vettek 2011-ben a frakcióvezetők

Default thumbnail
Következő sztori

Nem használhatták fegyverüket a rendőrök

Legutóbbi hasonló cikkek