Sport

Kosárlabda: Vida Máté hátával sincs komoly baj

Kosárlabda: Vida Máté hátával sincs komoly baj

2012. február 1., szerda
Kosárlabda: Vida Máté hátával sincs komoly baj

Hétfőn végeztek MR-vizsgálatot a Szent Gellért Klinikán a Naturtex-SZTE-Szedeák irányítójának, Vida Máténak hátfájdalmai kapcsán, szerdán az is kiderült, hogy nincs komoly baj.

A Szedeák kosarasa a múlt heti, Paks elleni kupameccsen tapasztalta, hogy éles fájdalmat érez hátában. Hétfőn MR-vizsgálatot végeztek

Fodor Péter

vezetőedző játékosán, melynek szerdán lett meg az eredménye. "Szerencsére negatív lett az MR-vizsgálat eredménye, ez azt jelenti, hogy nincs porckorongsérv, és a gerincemnek és a csigolyáimnak nincs baja" - nyilatkozta

a Szedeák megújult honlapjának

Vida Máté

. "Sajnos a fájdalom nem múlt el, bár a pihenés és a kinezio-szalag hatására sokat enyhült. Úgy érzem, lassan javul, s ha így folytatódik, akkor talán már jövő héttől már el tudom kezdeni az edzéseket. A klinikán úszást és különböző nyújtógyakorlatokat javasoltak, bízom benne ezek segíteni fognak. Az mindenesetre nagy könnyebbség, hogy nincs jele sérvkezdeménynek, s a porckorongokkal és a csigolyákkal sincs probléma" - tette hozzá a 25 éves kosaras.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.