Sport

Kézilabda: váratlan vereség Csorváson

Kézilabda: váratlan vereség Csorváson

2012. február 20., hétfő
Kézilabda: váratlan vereség Csorváson

Vereséggel kezdte a tavaszi idényt a Szeged-Dorozsma-Tisza Volán NB I/B-s női kézilabdacsapata. Farkas József tanítványai a sereghajtó Csorvás otthonában kaptak ki.

Jóllehet az őszi 1. fordulóban 12 góllal verte itthon a Dorozsma a csorvásiakat, a vasárnapi vendéglátók képesek voltak bravúrra az etap folyamán, amikor döntetlent értek el a Főgáz otthonában. A tavaszi nyitányon aztán eljött a visszavágás lehetősége - a Békés megyeiek éltek is vele. Már az első félidőben elhúztak öt gólra, amit Farkas József csapata a szünetre le tudott faragni egyre (13-12). Fordulás után aztán elsősorban kiváló kapusteljesítményüknek köszönhetően nem hagytak sok lehetőséget a szegedieknek - akik a meccs folyamán az összes büntetőjüket kihagyták - s tudták növelni előnyüket, így három gólos, váratlan győzelmet aratva (23-20). Javításra szombaton, 16 órától nyílik lehetőségük Vér Vivienéknek a DVSC második csapata ellen, a dorozsmai Orczy-iskola Áts Géza Sportcsarnokában.

Női kézilabda NB I/B 12. forduló:

Csorvási SK - Szeged-Dorozsma-Tisza Volán 23-20 (13-12)

Békéscsaba, 100 néző. Vezette: Márton, Szikszai.

SZKKSE:

Dobó - Mocsári, Karsai D. 6, Velky 1, Dávid 2, Karsai R. 6, Zsibrita 1.

Csere:

Kovács (kapus), Draxler D. 1, Vér, Mészáros 1, Huszka, Antal 2, Vadászy.

Vezetőedző:

Farkas József. Farkas József:

"Az első félidőben még fel tudtunk állni egy ötgólos hazai vezetés után, azonban a második félidőben elfogyott a góllövő tudományunk, az ellenfél kapusának nem tudtunk gólt lőni. A mérkőzésről a második félidei 8 gólunk mindent elmond. A Csorvás jó csapat, de ettől függetlenül nyernünk kellett volna."

Hétméteres:

7/5, ill. 4/0.

Kiállítás:

6 perc, ill. 8 perc.

A csorvásiak legeredményesebb játékosa:

Tóth Sára Fruzsina 8.

Junior mérkőzésen:

Csorvási Sk - Szeged-Dorozsma-Tisza Volán 29-24 (13-14)

Legeredményesebb szegedi játékos:

Karsai Roberta 8.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.