Sport

JÁTÉK - Nyerjen belépőt a Szeged 2011 - Szolnok meccsre!

JÁTÉK - Nyerjen belépőt a Szeged 2011 - Szolnok meccsre!

2012. február 23., csütörtök
JÁTÉK - Nyerjen belépőt a Szeged 2011 - Szolnok meccsre!

A SZEGEDma.hu és a Szeged 2011 közös játékában a labdarúgó NB II vasárnapi szegedi nyitómérkőzésre lehet jegyeket nyerni.

A téli felkészülés izzasztó heteit követően ismét tétmeccseken léphetnek pályára a labdarúgó NB II résztvevői, köztük a Szeged 2011 gárdája. A Tisza-parti újonccsapat a nyitányon nem kisebb ellenfelet fogad, mint a Keleti csoport éllovasát, az élvonalba visszavágyó Szolnoki MÁV FC-t. A találkozó vasárnap 13 órakor kezdődik a SZVSE-pályán. A SZEGEDma.hu és a Szeged 2011 jóvoltából ezúttal is belépőket nyerhetnek az izgalmasnak ígérkező találkozóra azok, akik helyesen válaszolnak a feltett kérdésünkre.

Hány pontot szerzett ősszel a Szeged 2011?

A, 21 B, 14 C, 7

A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával február 24-e (péntek) 14 óráig. A helyes megfejtők belépőjegyeket nyerhetnek a vasárnap 13 órakor kezdődő NB II-es összecsapásra. A szerencséseket pénteken e-mailben értesítjük. A jegyeket majd személyazonosságuk igazolása mellett a SZVSE-pálya főbejárati (a körforgalomnál található) pénztáránál vehetik át a mérkőzés előtt.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.