Fidesz: a németek is értékelik a kormány munkáját

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Fidesz szóvivője szerint Németország tisztában van vele, hogy kik azok, akik a szakadék szélére kormányozták Magyarországot, mint ahogyan azt is jól tudja, hogy a jelenlegi kormány viszont új, stabil alapokra állította Magyarországot.

Selmeczi Gabriella az MTI-hez szerdán eljuttatott kommünikéjében azt írta, pártja üdvözli a német kormányzó konzervatív CDU/CSU pártszövetség közleményét, amelyben “a német politikusok kifejtik véleményüket, hogy a magyarországi gazdasági problémákért a szocialista kormányok a felelősek, mint ahogyan azt is leszögezik, hogy támogatják az Orbán-kormány munkáját”.

Andreas Schockenhoff, a CDU/CSU törvényhozási képviselőcsoportjának helyettes frakcióvezetője a Fidesz frakcióvezetőjének berlini tárgyalásairól kiadott keddi közleményében barátinak és bizalommal teljesnek nevezte a megbeszéléseket és hangsúlyozta, pártja azt kívánja a magyar kormánynak, hogy minél hamarabb sikerüljön megoldani a gazdasági problémákat, amelyekért az előző, szocialista kormány a felelős. E törekvésben támogatják a Fideszt – szögezte le Schockenhoff.

Előző sztori

Meghosszabbítják az árfolyamrögzítést

Következő sztori

Személyeskedő viták az iskolákat érintő elvonások tárgyalásakor + FOTÓK, VIDEÓ