Sport

Tóth Attila újabb fantasztikus gólja az Aramis ellen + VIDEÓ

Tóth Attila újabb fantasztikus gólja az Aramis ellen + VIDEÓ

2012. január 11., szerda
Tóth Attila újabb fantasztikus gólja az Aramis ellen + VIDEÓ

Hétfő este az UTC-Junior Sport Aramis elleni bajnokiján a szegedi csapat rutinos labdarúgója, Tóth Attila háromszor is eredményes volt, második találata pedig igazi különlegesség.

Történt, hogy a mérkőzés 28. percében, 4-1-es hazai vezetésnél a csapatkapitány

Hegyesi Zsolt

labdát szerzett saját középpályáján, majd nagy szólót követően kiszorult jobb szélre, onnan tört volna be az ellenfél hatosán belülre, ám két védő összezárt előtte és elesett. A labda továbbgurult a kapu előtt helyezkedő

Tóth Attila

felé, aki a jobbra helyezkedett, bal lábbal talppal visszahúzta a labdát, ezzel becsapva a kapust és kiszorított szögből sarokkal a hosszú sarokba gurított. A jelenet után a vendégek kapusa a parketten ülve tanácstalanul ingatta fejét, a hazai drukkerek és az újszegedi játékosok önfeledten ünnepeltek. Mint Tóth Attila kérdésünkre elmondta, miután hátrahúzta a labdát, eredetileg sarokkal alányúlva szerette volna beemelni a kapuba, azonban a játékszer kicsit lecsúszott, így gurítás lett belőle. Valljuk meg, ez a gól szépségéből egy szemernyit sem von le, s talán még azt is kijelenthetjük, hogy a forduló találata. Az 5. UTC-gól megfogta az Aramist és feltüzelte a mieinket, akik ezután két perc alatt újabb két gólt szereztek, a második félidő derekára eldöntve a mérkőzést.

A Telin Televízió jóvoltából most a SZEGEDma.hu olvasói is megtekinthetik a csodálatos találatot!

http://www.youtube.com/watch?v=VAOGSfwz_jc

Az UTC hétfő esti, Aramis elleni fényes diadalát – többek között Tóth Attila fantasztikus góljait is – szerdán 9.55-től és csütörtökön 16.15-től a Telin Televízióban is végigizgulhatják. A hét második felében pedig a szerda esti, Fradi elleni magyarkupa-negyeddöntő visszavágóját is műsorra tűzi a Telin TV!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.