Novemberi Szerencsenapok Extra

Labdarúgás: túl az első Futó-edzésen a Szeged 2011 + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Megtartotta első edzését a Szeged 2011 NB II-es labdarúgócsapata a sándorfalvi műfüves futballpályán. Az új edző, Futó Tamás 19 játékosnak vezényelt tréninget, közöttük több próbajátékra érkezett focista is akadt.

Kemény technikai tréninggel kezdte az évet a szegedi alakulat. Ahogyan arról már beszámoltunk, 2012-ben a Csepelről érkezett Futó Tamás vezényli majd Bernát Péteréket. Az első edzésen tapasztalhattuk az első változást a csapat háza táján, nevezetesen a Makóra visszatérő Puskás Csaba és Magyar György már nem a keret tagja. Sajtóhírek alapján korábban már beszámoltunk róla, hogy Orosz Márk megegyezett a Ferencvárossal, ugyanakkor még részt vett a szerda délutáni tréningen. Próbajátékra érkezett továbbá két külföldi légiós is az elefántcsontparti 21 éves korosztályos válogatott védő Fouseni Nganon Bamba, aki tavaly a francia negyedosztályú ES Viry-Chatillon együttesében játszott, illetve a 25 éves portugál-szenegáli kettős állampolgár Adama Coulibaly személyében (utóbbi nem tévesztendő össze a nála 10 évvel idősebb mali származású Auxerre-játékossal), mindketten Fofana Lassina Fodox menedzser szerzeményei.

Új arc volt még a szegediek között a gyulai akadémiáról érkezett Rézműves Rajmund, a szolnoki Kiss Róbert, illetve két kapus, Hara Norbert Szigetszentmiklósról és Csala Róbert a SZVSE-től. Rajtuk kívül három csepeli ifjúsági játékos is érkezett korábbi mesterével.

A korábbi keretből az edzésen Czirbus Gábor, Trepák Attila, Tóth Imre, Radnai György, Podonyi Norbert, Folmer Krisztián, Bernát Péter és Varga István vett részt. A sérült Gahwagi Nebil különmunkát végzett. A keret tagja még Laczkó János is.

Csütörtökön és pénteken napi két-két edzéssel folytatódik a munka, szombaton pedig egymás közti játékkal, melyet követően az első keretszűkítésen már át is esik a csapat.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Nem megfelelőek a testnevelés feltételei az iskolákban

Default thumbnail
Következő sztori

Tovább bővül az önkéntesek száma a honvédségnél

Legutóbbi hasonló cikkek