/

Tűz tombolt Kecskésen! (FRISSÍTVE) + VIDEÓ, FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kecskéstelepen kigyulladt a Karnis Bútorgyár Karikás Frigyes utcai 2000 négyzetméteres telephelye. A tűzoltóság nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, a lángokat késő estére megfékezték.

Mint Huszár Tibor, a tűzoltóság ezredese a helyszínen portálunknak elmondta, a 2100 négyzetméteres üzemcsarnok égett, a tűzoltók kiérkezésekor már teljesen kiterjedt a tűz. A beavatkozásnak köszönhetően sikerült a csarnok melletti 2000 négyzetméteres raktárépületet és az üzlethelyiséget megmenteni. Ezt követően sikerült megfékezni a lángokat, ám az utómunkálatok még órákig eltartanak. A tűz oka eddig ismeretlen. Személyi sérülés, valamint robbanás nem történt, az anyagi kár felbecsülhetetlen. Az oltás nagy valószínűséggel még órákig eltart.

Korábban írtuk

A bejelentés pár perccel hét óra után érkezett a tűzoltósághoz – mondta Tánczos Ildikó, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. A telephelyen három épület is nagy lángokkal égett, illetve egy negyedikre is átterjedt a tűz. A tűzoltóság nagy erőkkel, szegedi és a környező városok összesen kilenc járművével, közöttük egy darus kocsival vonult ki a helyszínre. A környéken lakók és a tűzoltók a környező utcákban álló házak falait is vízzel locsolják, mivel a nagy szélbe kerülő parazsak is továbbterjeszthetik a tüzet.

no images were found

Előző sztori

Tőkés nem jelölteti magát újra EP-képviselőnek

Következő sztori

Visszahonosítják a magyar szürkemarhát Kárpátalján