Vélemény

Immunerősítő kúra

Immunerősítő kúra

2011. december 5., hétfő
Immunerősítő kúra

Fokhagyma és citrom keverékét ajánlja egészségünk megőrzése végett Pocsai Blanka fideszes képviselő blogjában.

Télvíz idején különösen aktuális a szigorúan pártsemleges fokhagyma és citrom keverék kúra, amely általános immunerősítő, baktériumölő tulajdonsága mellett az érrendszeri problémákra is kedvező hatással van, sőt még meszesedés esetén is hasznos lehet, hiszen a meszet a szervezetből feloldja és üríti. A kivonat elkészítése rendkívül egyszerű.

30 gerezd fokhagymát

és 5 citromot

- a citromot a héjával együtt - apróra vágunk, mixerben összeelegyítjük, majd egy liter vízzel az első buggyanásig forraljuk. Ezután leszűrjük, üvegbe öntjük, hűvös helyen vagy hűtőszekrényben tároljuk. A napi 1 kupica "likőr" akár főétkezés előtt vagy után is fogyasztható. A kúrát 3 hétig kell folytatni, naponta inni, majd 8 nap szünetet kell hagyni és utána újra jöhet egy újabb 3 hetes kúra. Egészségükre. (forrás: Apukám, aki minden jogot fenntart) Kémeim jelentették, hogy vannak, akik a fenti receptet két jó nagy kanál mézzel turbózzák, sőt az igazán elvetemültek emelik a fokhagyma dózist is. A témáról bővebben olvashat

például itt.

További bejegyzésekért tekintse meg Pocsai Blanka blogját

az alábbi linkre kattintva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.