/

Füstmérgezés okozhatta egy idős nő halálát Sarkadon

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint füstmérgezésben vesztette életét egy idős asszony Sarkadon – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

A Sarkadi Rendőrkapitányságra reggel érkezett bejelentés arról, hogy egy családi házban holtan találták az ott lakó 78 éves nőt – mondta Vargáné Szombati Andrea. Az ügyeletes orvos elsődleges véleménye szerint az asszony füstmérgezés miatt vesztette életét.

A házban szilárd tüzelésű kályhával fűtöttek, a kályha tetején és környékén talált nyomok égésre utalnak. A helyi kapitányság a tragédia körülményeinek tisztázása érdekében közigazgatási eljárást indított, tűzvizsgáló segítségével vizsgálják, milyen anyag gyulladhatott meg, mitől keletkezhetett füst a helyiségben. Az asszony halálának pontos okát is szakértő bevonásával vizsgálják. Bűncselekményre, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel – tette hozzá a sajtószóvivő.

Default thumbnail
Előző sztori

Az ünnepek alatt nem kapcsol ki az EDF DÉMÁSZ

Következő sztori

Ép testtel és ép lélekkel készül karácsonyra Alsóváros + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek