Szerződéseket vizsgál a piacigazgató + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megújult a Szegedi Vásár és Piac Kft. honlapja, így a lakosok még több hasznos információhoz juthatnak – nyilatkozta a Telin TV-nek Erdei Péter ügyvezető.

A szeptember harmincadikai városi közgyűlésen, vagyis kicsivel több mint egy hónapja nevezték ki a Szegedi Vásár és Piac Kft. élére Erdei Pétert. Az ügyvezető a Telin TV-nek azt nyilatkozva, még jelenleg is zajlik a Botka László által kifogásolt szerződések áttekintése. Mint ismeretes az MSZP-s polgármester az őrzés-védelem, a karbantartás, illetve a beléptetőrendszer üzemeltetésére megkötött szerződésekkel kapcsolatban fogalmazott meg kritikát. Erdei ígéri, november végére minden szerződést áttekintenek.
Hozzátette, az előző ügyvezető ötletét felkarolja, nevezetesen, hogy napkollektorokat szereljenek fel a Mars téri piac minden csarnokára. Egyes becslések szerint ezzel 50-70%-os megtakarítást tudnának elérni.

Erdei emlékeztetett, 2011 az első üzemszerű év a piacfejlesztés befejezése óta, így bizonyos gondok, esetleges kifogások csak most derültek ki. Halottak napja előtt a koszorúárusoknak az úgynevezett futósoron biztosítottak helyet, amit a rendszeresen ott árusító termelők és kereskedők kifogásoltak. Hamarosan kezdődik a fenyőfavásár is, nekik is helyet kell majd biztosítani.

A Szegedi Vásár és Piac Kft. honlapja is megújult, a cél, hogy egyre több információt juttassanak el a lakossághoz. Ennek egyik első lépése, hogy a honlapon szerepel az összes ott működő üzlet helye, de további fejlesztéseket is terveznek.

Default thumbnail
Előző sztori

Erdei nagy eséllyel visszavonul év végi meccse után

Default thumbnail
Következő sztori

Atlétika: minden Titán nyakába került érem + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek