Közélet

Szerződéseket vizsgál a piacigazgató + VIDEÓ

Szerződéseket vizsgál a piacigazgató + VIDEÓ

2011. november 8., kedd
Szerződéseket vizsgál a piacigazgató + VIDEÓ

Megújult a Szegedi Vásár és Piac Kft. honlapja, így a lakosok még több hasznos információhoz juthatnak – nyilatkozta a Telin TV-nek Erdei Péter ügyvezető.

A szeptember harmincadikai

városi közgyűlésen

, vagyis kicsivel több mint egy hónapja nevezték ki a Szegedi Vásár és Piac Kft. élére

Erdei Pétert

. Az ügyvezető a Telin TV-nek azt nyilatkozva, még jelenleg is zajlik a

Botka László

által kifogásolt szerződések áttekintése. Mint ismeretes az MSZP-s polgármester az őrzés-védelem, a karbantartás, illetve a beléptetőrendszer üzemeltetésére megkötött szerződésekkel kapcsolatban fogalmazott meg kritikát. Erdei ígéri, november végére minden szerződést áttekintenek. Hozzátette, az előző ügyvezető ötletét felkarolja, nevezetesen, hogy napkollektorokat szereljenek fel a Mars téri piac minden csarnokára. Egyes becslések szerint ezzel 50-70%-os megtakarítást tudnának elérni. Erdei emlékeztetett, 2011 az első üzemszerű év a piacfejlesztés befejezése óta, így bizonyos gondok, esetleges kifogások csak most derültek ki. Halottak napja előtt a koszorúárusoknak az úgynevezett futósoron biztosítottak helyet, amit a rendszeresen ott árusító termelők és kereskedők kifogásoltak. Hamarosan kezdődik a fenyőfavásár is, nekik is helyet kell majd biztosítani. A Szegedi Vásár és Piac Kft.

honlapja

is megújult, a cél, hogy egyre több információt juttassanak el a lakossághoz. Ennek egyik első lépése, hogy a honlapon szerepel az összes ott működő üzlet helye, de további fejlesztéseket is terveznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.