Sport

Erdei nagy eséllyel visszavonul év végi meccse után

Erdei nagy eséllyel visszavonul év végi meccse után

2011. november 8., kedd
Erdei nagy eséllyel visszavonul év végi meccse után

Erdei Zsolt profi ökölvívó nagy valószínűséggel visszavonul év végi amerikai meccse után - írta keddi számában a Népszava.

A lapnak adott interjúban

Erdei Zsolt

úgy fogalmazott: "nagyon könnyen előfordulhat, sőt jelenleg ennek van a legnagyobb esélye, hogy bármi legyen is ennek a meccsnek a végeredménye, visszavonulok". Hozzátette: "már nemcsak a pofonok fájnak a ringben, hanem szinte minden. Egészségesen akarom leélni a civil életemet is". Mint mondta, addig nem akarta abbahagyni, amíg az álmát nem valósította meg, és ezt a lehetőséget most megkapta a szintén veretlen amerikai

Tavoris Cloud

ellen. Erdei Zsolt azt mondta: mindent megtesz a győzelemért, ám ha ennek ellenére vesztesként hagyná el a szorítót, akkor azt úgy szeretné, hogy utána is emelt fejjel járhasson az emberek között. "Elárulom, erre a verzióra azért nem tennék fel sokat, úgy érzem, nagy sanszom van harmadszor is világbajnokként elhagyni a szorítót" - fogalmazott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.