Erdei nagy eséllyel visszavonul év végi meccse után

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Erdei Zsolt profi ökölvívó nagy valószínűséggel visszavonul év végi amerikai meccse után – írta keddi számában a Népszava.

A lapnak adott interjúban Erdei Zsolt úgy fogalmazott: “nagyon könnyen előfordulhat, sőt jelenleg ennek van a legnagyobb esélye, hogy bármi legyen is ennek a meccsnek a végeredménye, visszavonulok”.
Hozzátette: “már nemcsak a pofonok fájnak a ringben, hanem szinte minden. Egészségesen akarom leélni a civil életemet is”. Mint mondta, addig nem akarta abbahagyni, amíg az álmát nem valósította meg, és ezt a lehetőséget most megkapta a szintén veretlen amerikai Tavoris Cloud ellen.
Erdei Zsolt azt mondta: mindent megtesz a győzelemért, ám ha ennek ellenére vesztesként hagyná el a szorítót, akkor azt úgy szeretné, hogy utána is emelt fejjel járhasson az emberek között. “Elárulom, erre a verzióra azért nem tennék fel sokat, úgy érzem, nagy sanszom van harmadszor is világbajnokként elhagyni a szorítót” – fogalmazott.

Default thumbnail
Előző sztori

Részlegesen feloldják a vagyonzárolást az egyetemeknél

Következő sztori

Szerződéseket vizsgál a piacigazgató + VIDEÓ

Legutóbbi hasonló cikkek