Tudományos kutatómunkák fotói az SZTE-n

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az SZTE által szervezett fotó- és képalkotási pályázat legjobb alkotásait tekinthetjük meg október 7-től az egyetem Dóm téri épületében.

Nagy sikerrel zárult az SZTE Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézete által idén először szervezett egyetemi fotó- és képalkotási pályázat, amelyet az IPA „Teaching Mathematics and Statistics in Sciences” projekt és a „Kutatók éjszakája” támogattak. A pályázat célja, hogy bemutassa a nagyközönségnek a tudományos kutatómunka során születő, de laikusok számára is esztétikai élményt nyújtó felvételeket, valamint számítógéppel készült modelleket. A pályázó 25 alkotó által beküldött több mint 100 alkotás legjobbjai lesznek megtekinthetők az október 7 és november 6 között nyitva tartó kiállításon az SZTE ÁOK Oktatási Épület 1. emeleti előterében (Szeged, Dóm tér 13). A kiállítást Bari Ferenc, az intézet vezetője nyitja meg 2011. október 7-én 17.00-kor.

A fent megtekinthető kép, Czintos Zsuzsa Nátha című felvétele is megtekinthető lesz az egy hónapig tartó kiállításon.

Előző sztori

Meggyanúsították Gyurcsányt a Sukoró-ügyben

Következő sztori

Ács Géza előtt tisztelgett Kiskundorozsma + FOTÓK