Egyetem

Tudományos kutatómunkák fotói az SZTE-n

Tudományos kutatómunkák fotói az SZTE-n

2011. október 3., hétfő
Tudományos kutatómunkák fotói az SZTE-n

Az SZTE által szervezett fotó- és képalkotási pályázat legjobb alkotásait tekinthetjük meg október 7-től az egyetem Dóm téri épületében.

Nagy sikerrel zárult az SZTE Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézete által idén először szervezett egyetemi fotó- és képalkotási pályázat, amelyet az IPA „Teaching Mathematics and Statistics in Sciences” projekt és a „Kutatók éjszakája” támogattak. A pályázat célja, hogy bemutassa a nagyközönségnek a tudományos kutatómunka során születő, de laikusok számára is esztétikai élményt nyújtó felvételeket, valamint számítógéppel készült modelleket. A pályázó 25 alkotó által beküldött több mint 100 alkotás legjobbjai lesznek megtekinthetők az október 7 és november 6 között nyitva tartó kiállításon az SZTE ÁOK Oktatási Épület 1. emeleti előterében (Szeged, Dóm tér 13). A kiállítást

Bari Ferenc

, az intézet vezetője nyitja meg 2011. október 7-én 17.00-kor. A fent megtekinthető kép,

Czintos Zsuzsa

Nátha című felvétele is megtekinthető lesz az egy hónapig tartó kiállításon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.