Szép eredményekkel rajtoltak a szegedi tollaslabdázók + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Egy arany- és egy bronzérem a Tisza Tollas SE versenyzőinek mérlege a hétvégi országos ranglistaversenyen.

A Tisza Tollas SE tollaslabdázói a hétvégén országos ranglistaversenyen vettek részt Budapesten, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen. A Péter András Emlékverseny II. osztályú versenyén Németh Ágnes női egyesben aranyérmet szerzett. A vegyes páros versenyszámban pedig Hatvani Csabával az oldalán bronzérmet nyert.

Egy héttel korábban Seregélyesen rendezték az U13 és U17 korosztályok ranglistaversenyét. A Tisza SE színeit négyen képviselték, és mindenki éremmel tért haza! Érdekesség, hogy mindenki párosban szerezte a medáliát. Sajnos az egyéni versenyszámok nem sikerültek, de a szegediek bíznak a jobb folytatásban.

A szegedi vonatkozású eredmények: U13 Leány páros: 3. hely Pápai Violetta (Tisza SE) – Valasek Vivien (Bodajk); U13 fiú páros 3. hely: Gellért Benedek (Tisza SE) – Pápai Bálint (Tisza SE); U13 fiú páros 1. hely: Pytel Gergő (Multi Alarm SE) – Pápai Balázs (Tisza SE).

no images were found

Előző sztori

Fallabda: egyetemi-főiskolai ob Szegeden hazai esélyekkel

Következő sztori

Kosárlabda: remek hangulatban mérkőztek a vásárhelyi “kenguruk” kosarasai