Közélet

Szegedi lány a Régió Szépe + FOTÓK

Szegedi lány a Régió Szépe + FOTÓK

2011. október 13., csütörtök
Szegedi lány a Régió Szépe + FOTÓK

A Régiók Szépe dél-alföldi fordulóját rendezték meg a hétvégén az IH Rendezvényközpontban, ahol szebbnél szebb ifjú hölgyek mérték össze, sőt mi több, mutatták be bájaikat a zsűrinek és a közönségnek.

Az augusztusi előválogató után tíz lány került be a versenysorozat középdöntőjébe, ahol utcai ruhában, bikiniben és egy alkalmi viseletben vonultak fel a királynői cím felé vezető deszkákon, korántsem „deszkásan”. A lányok a minden eldöntő megmérettetés előtt kétnapos táborozáson vettek részt, ahol a testük és a lelkük ápolása mellett fotók is készültek róluk, megismerkedhettek a zumbaőrülettel, de tudásukról is számot kellett adniuk IQ-teszt formájában. Mert a régi mondás továbbgondolásával ezúttal az ép és szép testben nemcsak a léleknek kell épnek lennie, de az elmének is csillognia kell.

A Dél-Alföld királynője és udvartartása

Az idei versenysorozat szegedi állomásán a sasszemű ítészekből álló zsűri – melyben a szépségipar, a mozgáskultúra neves „iparosai” mellett természetesen a szponzorok képviselői is ott ültek – királynőnek és egyben a Dél-Alföld Szépének a szegedi

Pintér Szilviát

, udvarhölgyeinek

Iványi Annát

és

Kopasz Leonórát

választotta, a különdíjakat

Köles Vanessza

valamint

Szalai Mariann

érdemelte ki. Mindezek alapján Pintér Szilvia képviselheti régiónkat december 10-én az országos döntőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.