Közélet

Rendeleteket tett közzé az NMHH elnöke

Rendeleteket tett közzé az NMHH elnöke

2011. október 6., csütörtök
Rendeleteket tett közzé az NMHH elnöke

A többi közt frekvenciahasználati árverésről, valamint a hatóság igazgatási szolgáltatásairól tett közzé rendeletet a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a Magyar Közlöny csütörtöki számában.

Az NMHH elnöke négy rendeletet tett közzé: egy a frekvenciahasználati jogosultság megszerzését szolgáló árverés és pályázat szabályairól szól, egy a hatóság egyes eljárásainak igazgatási szolgáltatási díjairól, míg egy másik az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól, a negyedik pedig a frekvenciasávok felhasználási szabályairól. Az első a többi közt az árverés és a pályázat közös szabályait tartalmazza, míg a másodikból kiderül: milyen díjakat szab ki a hivatal az egyes eljárásaiért. A harmadik rendelet rögzíti például az egyedi előfizetői szerződések tartalmát, míg az utolsó a frekcenciasávok használatának szabályait részletezi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.