Sport

Labdarúgás: ötöt gurított a Szeged 2011 a SZVSE-nek

Labdarúgás: ötöt gurított a Szeged 2011 a SZVSE-nek

2011. szeptember 27., kedd
Labdarúgás: ötöt gurított a Szeged 2011 a SZVSE-nek

A SZVSE ellen játszott gyakorlómérkőzést kedden a Szeged 2011 csapata és három nullás félidő után összesen ötször zörgették meg a vasutasok hálóját Kulacsikék.

Edzőmérkőzésen találkozott egymással a megye első osztályban vitézkedő Szegedi VSE és az NB II-ben a hétvégén bravúrt elérő Szeged 2011 csapata. A SZVSE gárdájában a fiatalok mindent megtettek, hogy bizonyítsanak, de a kevés cserelehetőség miatt bizony hamar elfáradtak. A "nagyok" bár a kapuhoz szegezték ellenfelüket, egy kicsit "totyogósra" vették a játékot.

Labdarúgó-edzőmérkőzésen:

Szeged 2011 – SZVSE 5-0 (3-0).

SZVSE-pálya.

Szeged 2011:

Trepák – Radnai, Tóth I., Magyar Gy., Laczkó J., Batik B., Gahwagi, Kulacsik, Bryan, Bubori, Folmer.

Cserék:

Czirbus, Orosz, Gellér, Bernáth, Podonyi.

Edzők:

Kolozsvári János, Takács László.

SZVSE:

Virág (Csala) – Kozma, Hegyesi Á., Laczkó Zs., Magyar B., Fröhlich, Simon, Tóth T., Dürgő (Bóka), Németh, Vangel.

Játékos-edző:

Bóka Ferenc.

Gólszerzők:

Gahwagi 2, Folmer, Bubori, Kulacsik. Kolozsvári János:

Nem nagyon szeretem az edzőmeccseket, mert itt sajnos gyakran megmutatkozik a magyar mentalitás: hajlamosok a játékosok megelégedve, kényelmesen játszani. Az eredménnyel elégedett vagyok, és az is örvendetes, hogy gyakorolhattuk a kapu előtti játékot, de ez a produkció összességében a hétvégén karcsú lesz.

Bóka Ferenc:

Hasznos volt az edzőmeccs fiatal csapatom számára, hiszen legtöbbjüknek egy bizonyítási lehetőséget jelentett a játék. Sajnos iskolai és munkahelyi elfoglaltságok miatt kevés cserénk volt, ha hosszabb a padom, szorosabb eredményt tudtunk volna elérni. Köszönjük a lehetőséget!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.