Kézilabda: KSZSE-pontok Szolnokról + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Az NB II második fordulójában az újonc Szolnokhoz utazott a Kézilabda Szeged SE-Algyő fiatal csapata, s különösen a juniorok esetében, magabiztosan hozta el a bajnoki pontokat.

Mindkét együttes javítani szeretett volna az elmúlt heti bizonyítványon, ezért nagy lendülettel kezdtek a csapatok. Az első félidő szoros eredménnyel zárult, szinte felváltva estek a gólok. A második félidőt zsinórban három góllal kezdték a vendégek, majd a kialakult ötgólos előny kitartott a végjátékig, amelyben a hazai csapat minden erejét összeszedve felzárkózott kettőre. Az utolsó percekben a KSZSE tudott újítani és megérdemelten győzött javuló játékkal.

Női kézilabda NB II Dél-keleti csoport, 2. forduló:

Szolnok 114 néző. Vezette: Antal, Mihók.
Szolnoki KC SE – Kézilabda Szeged SE-Algyő 23-27 (12-14)
KSZSE-Algyő: SZALMA D. – Horváth, Szalma 1, HOMOKI 7, Szabó 1, Forgó 4, PUHALÁK 7. Csere: Almási D. (kapus), Sebestény, Czifra 1, Miklós 3, TÓTVÁRADI S. 3, Grandjean, Török. Vezetőedző: Bartók Csaba.
Hétméteresek: 3/2, ill. 8/6.
Kiállítások: 12 perc, ill. 10 perc.

Bartók Csaba: “Gratulálok a lányoknak a nagy küzdelemben kivívott győzelemhez. Javuló a játékunk, de még sok tartalék van a csapatban.”

Szolnoki KC SE – Kézilabda Szeged SE-Algyő 12-41 (5-21) junior mérkőzés
KSZSE-Algyő: Mészáros – Bernátsky 5, RÉPÁS 12, DEÁK 5, Balog 2, NÉMET 7, Gombos1. Csere: Almási (kapus), Horváth 1, Sebestény, Puhalák 3, Kis 2, Tótváradi 1, Giricz 2.
Hétméteresek: -/-, ill. 5/4. Vezetőedző: Bartók Csaba.
Kiállítások: 4 perc/ 6 perc

Bartók Csaba: “A szolnoki csapat még a munka elején jár, melyhez sok erőt és kitartást kívánok.”

no images were found

Előző sztori

„Örökgyerek” lufihajtogató

Következő sztori

Környezettudatosságra neveltek a szegedi középiskolában + FOTÓK