Kultúra

Juhász Gyula szerelmei a Somogyi-könyvtárban + VIDEÓ

Juhász Gyula szerelmei a Somogyi-könyvtárban + VIDEÓ

2011. szeptember 27., kedd
Juhász Gyula szerelmei a Somogyi-könyvtárban + VIDEÓ

Különféle irodalmi, történelmi, illetve szabadidőhöz köthető előadásokkal csábítják az egyetemistákat a Somogyi-könyvtárba. Szerdán öt órától Juhász Gyula szerelmeiről hallhatunk érdekességeket.

"A kezdeményezéssel többek között az is a célunk, hogy a hallgatókkal a Tanulmányi és Információs Központ mellett a Somogyi-könyvtárat is megismertessük, megszerettessük" - árulta el

Nádassy Géza

, az EHÖK Rendezvényszervező bizottságának elnöke. "Irodalmi, szabadidős, illetve történelmi blokkokban mutatunk be bizonyos dolgokat. Két előadáson már túl vagyunk, az egyik a vámpírokról szólt, a másik pedig a nők szokásait mutatta be: hogyan öltözködtek, milyen divatlapokat olvastak." Ezen a héten szerdán, öt órától kerül megrendezésre a harmadik ilyen blokk, ami

Juhász Gyula

szerelmeiről fog szólni. "Ezzel inkább a Juhász Gyula Pedagógusképző Karnak a hallgatóit próbáljuk becsábítani, de természetesen mindenki előtt nyitva állnak a rendezvények" - teszi hozzá Nádassy Géza.

A részletekért tekintse meg a Telin TV Nádassy Gézával készített interjúját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.