Vadasparkos valóságshow a Városi Televízió honlapján

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Oroszlán, farkas, aranyarcú gibbon, szibériai tigris és zsiráf. Hogy mi a közös ebben az öt állatfajban azon kívül, hogy mindannyian a Szegedi Vadaspark lakói? Az, hogy életük minden mozzanatát immár bárki nyomon követheti a Városi Televízió megújult honlapján.

A Szegedi Vadaspark hét webkameráján keresztül a Városi Televízió honlapján megfigyelhetőek az állatok életének olyan, esetenként igencsak látványos mozzanatai, melyeket egy vadasparkban tett látogatáskor nem is biztos, hogy elcsíphetünk.

Összesen öt faj mindennapjaiba pillanthatunk be anélkül, hogy kilátogatnánk a vadasparkba. „Nem mi választottuk ki az állatokat, hanem a közönség. Arra hagyatkoztunk, ami a számukra a legfontosabb” – válaszolta Veprik Róbert, a Szegedi Vadaspark igazgatója a VTV-nek arra a kérdésére, hogy mi alapján választották ki azokat a fajokat, melyeket immár a technika segítségével is megleshetünk. Mint megtudtuk, a szibériai tigrisek közel ezer négyzetméteres kifutójánál azért került épp a medencéjük mellé a webkamera, mert az a leglátványosabb, amikor a tigrisek fürdenek.

A Szegedi Vadaspark és a Városi Televízió évek óta jó kapcsolatot ápol. Zelena András főszerkesztő kérésére bővült együttműködésük, így immár aki a szegedi VTV honlapjára kattint, a horoszkóp fölött megtalálja a webkamerás felvételeket.

Előző sztori

Red Hot Chili Peppers-lemezbemutató Szegeden

Következő sztori

Labdarúgás: Hegyesiék legyőzték az U19-et + FOTÓK