/

Útzár a dorozsmai vasúti átjáróban + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A dorozsmai útátjáróban a vasútpálya vonalának felújítása miatt a főúton és a vasúton időszakos forgalomkorlátozásokat vezetnek be – olvasható a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóságának közleményében.

A Tisza Volán Zrt. közleményében az alábbiak olvashatóak: a Dorozsmai úti vasúti átjáró lezárása miatt várhatóan augusztus 26-án üzemzárásig a 7F-es, 36-os, 36Y-os, 75-ös és 75Y-os jelzésű helyi autóbuszok, valamint a Kiskundorozsmán át Zsombó, Csólyospálos, Kiskunmajsa, Üllés, Bordány, Pusztamérges és Kiskunhalas útirányon közlekedő helyközi és távolsági autóbuszvonalak járatai mindkét irányban az 5-ös számú főút és 502-es számú elkerülő út terelőútvonalon közlekednek.

A vasúti vágányzárak augusztus 24–27., valamint szeptember 2–3-án este 23.25 és hajnali 4 óra között lesznek. A közúti teljes útzár 27-én hajnali 4 óráig tart majd. Szeptember 2-án 20 órától 3-án 8 óráig szintén teljes lesz az útzár, majd 5-én 7 és 18 óra között félpályán haladhat a forgalom. A dorozsmaiak a nyugati elkerülőn vagy az 5-ös úton, vagy a Bajai út felől kerülhetik meg a munkálatokat.

A kerékpárosok és a gyalogosok az útzár ideje alatt is az eredeti útvonalon közlekedhetnek.

Default thumbnail
Előző sztori

Csütörtök: SoulStriptease bemutatkozó koncert

Default thumbnail
Következő sztori

Stagnált éjjel a forint

Legutóbbi hasonló cikkek