Közélet

Útzár a dorozsmai vasúti átjáróban + FOTÓK

Útzár a dorozsmai vasúti átjáróban + FOTÓK

2011. augusztus 25., csütörtök
Útzár a dorozsmai vasúti átjáróban + FOTÓK

A dorozsmai útátjáróban a vasútpálya vonalának felújítása miatt a főúton és a vasúton időszakos forgalomkorlátozásokat vezetnek be - olvasható a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóságának közleményében.

A Tisza Volán Zrt. közleményében az alábbiak olvashatóak: a Dorozsmai úti vasúti átjáró lezárása miatt várhatóan augusztus 26-án üzemzárásig a 7F-es, 36-os, 36Y-os, 75-ös és 75Y-os jelzésű helyi autóbuszok, valamint a Kiskundorozsmán át Zsombó, Csólyospálos, Kiskunmajsa, Üllés, Bordány, Pusztamérges és Kiskunhalas útirányon közlekedő helyközi és távolsági autóbuszvonalak járatai mindkét irányban az 5-ös számú főút és 502-es számú elkerülő út terelőútvonalon közlekednek. A vasúti vágányzárak augusztus 24–27., valamint szeptember 2–3-án este 23.25 és hajnali 4 óra között lesznek. A közúti teljes útzár 27-én hajnali 4 óráig tart majd. Szeptember 2-án 20 órától 3-án 8 óráig szintén teljes lesz az útzár, majd 5-én 7 és 18 óra között félpályán haladhat a forgalom. A dorozsmaiak a nyugati elkerülőn vagy az 5-ös úton, vagy a Bajai út felől kerülhetik meg a munkálatokat. A kerékpárosok és a gyalogosok az útzár ideje alatt is az eredeti útvonalon közlekedhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.