/

Újra eredeti útvonalán jár az 5-ös és 7-es troli

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Belvárosi híd újszegedi hídfőjének átépítését végző kivitelező befejezte a trolibusz felsővezeték átalakítását.

Augusztus 12-én, pénteken üzemkezdettől ismét eredeti útvonalán jár az 5 és 7 jelzésű trolibusz Újszegeden. A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében a tervek szerint augusztus 12. péntektől, 16. keddig a Rózsa utca és a József Attila kereszteződésében félpályás útlezárás lesz.

A Belvárosi híd újszegedi hídfőjében fekvő csomópont átépül. Ennek részeként a kivitelező befejezte a trolibusz felsővezeték átalakítását Újszegeden. Ennek köszönhetően a 2011. július 23-án életbe lépett forgalomváltozás megszűnik az 5 és 7 jelzésű trolibuszok vonalán, a Bartók tér és az Újszeged, Gyermekkórház végállomás között.

Augusztus 12-én, pénteken üzemkezdettől az 5 jelzésű trolibusz ismét az eredeti útvonalán közlekedik. A 7 jelzésű trolibusz a Mars tér – Újszeged, Gyermekkórház között közlekedik, mivel a Bakay Nándor utcában, a Vásárhelyi Pál utcai körforgalom átépítése miatt forgalomkorlátozás van érvényben.

A 4-es villamosvonal rekonstrukcióját végző MTV4 Konzorcium a tervek szerint az átjárót építi a Rózsa utca József Attila sugárúti torkolatánál augusztus 12. péntektől, 16. keddig. A munkálatok idejére az átjáró közúti forgalmát félpályára korlátozzák.

A jelzőlámpák bekapcsolva maradnak, augusztus 17-én, szerdán visszaáll az eredeti forgalmi rend.

Előző sztori

Veres Zoltán repülőshow-ja zárja a kajak-kenu vb-t + VIDEÓ

Default thumbnail
Következő sztori

Az év végére az elemzők 3,2-3,3 százalékos inflációt várnak

Legutóbbi hasonló cikkek