Közélet

Új műsorokkal várja nézőit a VTV Szeged

Új műsorokkal várja nézőit a VTV Szeged

2011. augusztus 17., szerda
Új műsorokkal várja nézőit a VTV Szeged

Természetles és PartyARC a képernyőn

Ahogy azt az új vezetés ígérte, folyamatosan bővíti, színesíti programkínálatát a VTV Szeged. Legfrissebb műsoraikkal az ifjúságnak, illetve a természet szerelmeseinek kívánnak kedvezni.

Mint ahogy azt a főszerkesztő,

Zelena András

kinevezésekor ígérte, új műsorok kerültek a televízió képernyőjére. Februártól elindult a TéMA című hírháttérműsor, Természetles címmel pedig horgász-vadász magazinműsorral jelentkezett a közelmúltban a VTV Szeged. Az állat- és természetbarátoknak szóló műsor legutóbbi, augusztus 9-i adásában a deszki horgásztóról volt szó. Rövid ízelítő a tartalomból: női horgászok Szegeden, fácánnevelés Pitvaroson a megyei vadászoknak, hal- és vadételek tárcsán sütve, előzetes a Sándorfalván tartandó Megyei Vadásznapról. A

Természetles

újranézhető a VTV Szeged új videós hírportálján (www.vtvszeged.hu). PartyARC címmel is új műsor került a városi televízió képernyőjére! Augusztus közepétől minden hónap második csütörtökén 17.30-tól láthatják a TV-nézők a VTV Szeged legfiatalosabb adását, a

PartyARC-ot

. Az első adásban a Facebook-jelenséggel, extrém görkorival, koktélkészítéssel foglalkoztak, valamint bemutatkozott a szegedi Sun City zenekar. A műsor szintén újranézhető a VTV Szeged új videós hírportálján (www.vtvszeged.hu).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.