Közélet

Színes kupakok egy kisfiú műtétjéért

Színes kupakok egy kisfiú műtétjéért

2011. augusztus 31., szerda
Színes kupakok egy kisfiú műtétjéért

Kupakgyűjtési akció indul egy mozgássérült kisiskolás fiúnak, aki soha nem adja fel! Szeptember 3-án a halászléfőző fesztiválon a Nemadomfel együttes koncertjére várják a szervezők a műanyag kupakokat.

Benedek egy nehéz terhesség után, 31 hétre született, oxigén hiányos állapotban. Az ő betegsége nem gyógyítható, de javulást eredményezhet egy több millió forintos idegsebészeti módszer. A mostani tervek szerint Spanyolországban kerül majd sor erre a beavatkozásra. "Benedek gyógytornára jár és bízik az állapotának javulásában. Mi annyit tehetünk, hogy szorítunk neki, és gyűjtjük a számunkra már feleslegessé vált, de számukra a megoldást jelentő műanyag kupakokat. Szeptember 3-án, 15 órai kezdéssel egy kisebb jótékonysági koncertet ad a Nemadomfel együttes (nagyrészt sérült emberekből szerveződött együttesről van szó) Benedek javára a Huszár Mátyás rakparton (nagyszínpadon). A koncert ideje alatt továbbra is várjuk a kupakokat a színpad közelében álló teherautóra. A rendezvényen személyesen is találkozhattok Benedekkel és az anyukájával!" – mondta el portálunknak

Papp Szabolcs

, a Nem Adom Fel Alapítvány munkatársa, aki vár minden segíteni kész szegedit a helyszínen.

Jótékonysági koncert novemberben

2011 november 13-án az alapítvány vár mindenkit a Papp László Sport arénába a már hagyományos nagyszabású jótékonysági koncertre is. Nem Adom Fel - hogy legyen JOBB VELÜNK A VILÁG!

www.jobbvelunkavilag.hu

www.nemadomfel.hu Kérjük rendelkezzen adója 1%-áról és támogassa a Nem Adom Fel Alapítványt! Adószámunk: 18256529 – 1 – 43 Számlaszám: CIB 10700206-43547104-51100005

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.