/

Színes kupakok egy kisfiú műtétjéért

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kupakgyűjtési akció indul egy mozgássérült kisiskolás fiúnak, aki soha nem adja fel! Szeptember 3-án a halászléfőző fesztiválon a Nemadomfel együttes koncertjére várják a szervezők a műanyag kupakokat.

Benedek egy nehéz terhesség után, 31 hétre született, oxigén hiányos állapotban.

Az ő betegsége nem gyógyítható, de javulást eredményezhet egy több millió forintos idegsebészeti módszer. A mostani tervek szerint Spanyolországban kerül majd sor erre a beavatkozásra.

“Benedek gyógytornára jár és bízik az állapotának javulásában. Mi annyit tehetünk, hogy szorítunk neki, és gyűjtjük a számunkra már feleslegessé vált, de számukra a megoldást jelentő műanyag kupakokat. Szeptember 3-án, 15 órai kezdéssel egy kisebb jótékonysági koncertet ad a Nemadomfel együttes (nagyrészt sérült emberekből szerveződött együttesről van szó) Benedek javára a Huszár Mátyás rakparton (nagyszínpadon). A koncert ideje alatt továbbra is várjuk a kupakokat a színpad közelében álló teherautóra. A rendezvényen személyesen is találkozhattok Benedekkel és az anyukájával!” – mondta el portálunknak Papp Szabolcs, a Nem Adom Fel Alapítvány munkatársa, aki vár minden segíteni kész szegedit a helyszínen.

Jótékonysági koncert novemberben

2011 november 13-án az alapítvány vár mindenkit a Papp László Sport arénába a már hagyományos nagyszabású jótékonysági koncertre is.

Nem Adom Fel – hogy legyen JOBB VELÜNK A VILÁG!
www.jobbvelunkavilag.hu
www.nemadomfel.hu
Kérjük rendelkezzen adója 1%-áról és támogassa a Nem Adom Fel Alapítványt!
Adószámunk: 18256529 – 1 – 43
Számlaszám: CIB 10700206-43547104-51100005

Előző sztori

Nevelőszülők kerestetnek + VIDEÓ

Következő sztori

Sándorfalvára jön az NB I-es Kecskemét