Labdarúgás: Tápét vert a Szeged 2011 + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A kemény megterhelés miatt fáradtan mozgó NB II-es alakulat a Kiskundorozsma után másik megyei I. osztályú ellenfelét is felülmúlta.

A Tápé ESK gárdájával vívott felkészülési találkozót csütörtökön este a dorozsmai pályán a Szeged 2011. Ahogy Kolozsvári János vezetőedző kedden a SZEGEDma.hu-nak elmondta, ebben az időszakban a nagy terhelés miatt fáradtabban a játékosai, lassabbak mind gondolkodásban, mind játékban, ezért is keresnek viszonylag könnyebb ellenfeleket.

Az NB II-es szegediek a várakozásoknak megfelelően uralták az első félidőt, s a szünetig kétgólos előnyre tettek szert. Fordulást követően aztán további három alkalommal találtak a tápaiak kapujába, így végül 5-0-as sikerrel zárták a kilencven percet. Újabb próbajátékos mutatkozott egyébként be a kék-feketéknél: a 20 esztendős, Zentáról (FK Zenta) érkezett középpályás, Nagy Zoltán biztatóan mozgott. Sorsáról később születik döntés.

A Szeged 2011 a következő edzőmeccsét szombaton 10 órakor ugyancsak Dorozsmán vívja, ekkor a romániai UTA Aradot fogadják Kolozsvári János és Takács László tanítványai.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Szeged 2011 – Tápé ESK 5-0 (2-0). Kiskundorozsma.
Szeged 2011: Batik G. – Podonyi, Lanistanin, Tóth I., Radnai, Bryan Colon, Nagy Z., Vágó A., Gahwagi, Bubori, Puhalak. Játszottak még: Laczkó, Magyar, Puskás, Batik B., Brinszky, Kazi, Bernáth, Gellér, Kulacsik, Varga I. Edzők: Kolozsvári János, Takács László.
Tápé: Kispéter – Kövecs, Bazsity, Pécsek, Kádár, Hufnágel, Farkas Á., Farkas Z., Markó, Horváth, Kőszegi. Játszottak még: Miklós, Bakai, Mudri, Székely, Kecskés, Jenei, Kozma. Vezetőedző: Stetakovic Marinko.
Gólszerzők: Bubori, Gahwagi, Kazi, Kulacsik, Bernáth

Kolozsvári János: “Egy jobbára védekező ellenféllel szemben rengeteget támadtunk, gyakoroltuk a kapu elé érkezést. Ami negatívum, hogy sok helyzetet puskáztunk el. Emellett azt láttam, hogy a ziccerekben néhány játékos a lövés helyett inkább a passzokat választotta, mintha nem lenne kellő önbizalma. Ezen mindenképpen változtatnunk kell. Dolgozunk tovább, megyünk előre.”

Stetakovic Marinko: “Amit gyakoroltunk, az tulajdonképpen sikerült is megvalósítanunk ezen a meccsen. A védekezésünk szervezett volt, s mertünk is játszani. Egy ilyen erős ellenféllel szemben többet nem kívánhattunk. Megyünk tovább, szombaton délelőtt Algyőn folytatjuk.”

no images were found

Előző sztori

A háborúról és a felelősségünkről – jön a Valahol Európában + FOTÓK

Következő sztori

Lemondott az egyik magyar származású román miniszter