Sport

Labdarúgás: Tápét vert a Szeged 2011 + FOTÓK

Labdarúgás: Tápét vert a Szeged 2011 + FOTÓK

2011. augusztus 4., csütörtök
Labdarúgás: Tápét vert a Szeged 2011 + FOTÓK

A kemény megterhelés miatt fáradtan mozgó NB II-es alakulat a Kiskundorozsma után másik megyei I. osztályú ellenfelét is felülmúlta.

A Tápé ESK gárdájával vívott felkészülési találkozót csütörtökön este a dorozsmai pályán a Szeged 2011. Ahogy

Kolozsvári János

vezetőedző kedden a SZEGEDma.hu-nak elmondta, ebben az időszakban a nagy terhelés miatt fáradtabban a játékosai, lassabbak mind gondolkodásban, mind játékban, ezért is keresnek viszonylag könnyebb ellenfeleket. Az NB II-es szegediek a várakozásoknak megfelelően uralták az első félidőt, s a szünetig kétgólos előnyre tettek szert. Fordulást követően aztán további három alkalommal találtak a tápaiak kapujába, így végül 5-0-as sikerrel zárták a kilencven percet. Újabb próbajátékos mutatkozott egyébként be a kék-feketéknél: a 20 esztendős, Zentáról (FK Zenta) érkezett középpályás,

Nagy Zoltán

biztatóan mozgott. Sorsáról később születik döntés. A Szeged 2011 a következő edzőmeccsét szombaton 10 órakor ugyancsak Dorozsmán vívja, ekkor a romániai UTA Aradot fogadják Kolozsvári János és

Takács László

tanítványai.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Szeged 2011 - Tápé ESK 5-0 (2-0).

Kiskundorozsma.

Szeged 2011:

Batik G. - Podonyi, Lanistanin, Tóth I., Radnai, Bryan Colon, Nagy Z., Vágó A., Gahwagi, Bubori, Puhalak. Játszottak még: Laczkó, Magyar, Puskás, Batik B., Brinszky, Kazi, Bernáth, Gellér, Kulacsik, Varga I. Edzők: Kolozsvári János, Takács László.

Tápé:

Kispéter - Kövecs, Bazsity, Pécsek, Kádár, Hufnágel, Farkas Á., Farkas Z., Markó, Horváth, Kőszegi. Játszottak még: Miklós, Bakai, Mudri, Székely, Kecskés, Jenei, Kozma. Vezetőedző: Stetakovic Marinko.

Gólszerzők:

Bubori, Gahwagi, Kazi, Kulacsik, Bernáth Kolozsvári János:

"Egy jobbára védekező ellenféllel szemben rengeteget támadtunk, gyakoroltuk a kapu elé érkezést. Ami negatívum, hogy sok helyzetet puskáztunk el. Emellett azt láttam, hogy a ziccerekben néhány játékos a lövés helyett inkább a passzokat választotta, mintha nem lenne kellő önbizalma. Ezen mindenképpen változtatnunk kell. Dolgozunk tovább, megyünk előre."

Stetakovic Marinko:

"Amit gyakoroltunk, az tulajdonképpen sikerült is megvalósítanunk ezen a meccsen. A védekezésünk szervezett volt, s mertünk is játszani. Egy ilyen erős ellenféllel szemben többet nem kívánhattunk. Megyünk tovább, szombaton délelőtt Algyőn folytatjuk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.