Sport

Labdarúgás: megverte az Üllést a SZEOL-Szeged U19

Labdarúgás: megverte az Üllést a SZEOL-Szeged U19

2011. augusztus 10., szerda
Labdarúgás: megverte az Üllést a SZEOL-Szeged U19

Újabb idegenbeli mérkőzést nyertek meg a Hágelmann Endre és Kiss Máté által vezetett szegedi ifjak.

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl a szegedi U19-es csapat. Az ellenfél kedden az Üllés felnőttgárdája volt, ahonnan néhány kulcsjátékos hiányzott ugyan, de látható, hogy a megye II-es bajnokság meghatározó alakulatai közé fognak majd tartozni a közelégő idényben. A Tisza-parti fiatalok végig irányították a játékot, a rövid passzos játékuk most jobban érvényesült, de ismét rengeteg helyzetet puskáztak el. A kapujukban bemutatkozott a felnőttkerethez tartozó Batik Gergő, aki rögtön egy 11-est is hárított, és jól irányította a védelmet. A gólcsendet

Bagi Tamás

szép egyéni akciója törte meg, kicsit lesgyanús helyzet után. A második félidőben szerepet kaptak a cserejátékosok is, a hazaiak tovább fiatalítottak a szegediek pedig szerkezetet is váltottak. A jó iramú meccsen a végére kicsit agresszívvé váló hazaiaknak még három gólt lőttek a fiatalok, akik így rendkívül szép és magabiztos sikert arattak. A SZEOL-Szeged 2011 további két felkészülési találkozót vív a héten. Pénteken a Pázsit SE látogat hozzájuk, szombaton pedig Röszkére utaznak.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Üllés LC – SZEOL-Szeged 2011 U19 0-4 (0-1).

Üllés, vezette: Kiss.

Üllés:

Bazsó J. – Kormos K., Kormos A., Lehoczki, Bazsó F. – Czékus, Király, Donciu, Bozsity – Gábor, Kohlrusz.

Csere:

Lajkó, Farkas, Kispál, Gyuris A.

Szeged 2011 U19:

Batik G. (Sáringer Z.) – Báló M. (Bitó P.), Papes B., Báló R., Túri T. – Tóth M. – Varga R., Szalma G. (Borbély G.), Csekő A. – Bagi T., Fodor M.

Edzők:

Hágelmann Endre, Kiss Máté.

Góllövők:

Bagi T. 2, Fodor M., Varga R.

Jók:

Bazsó F., Bazsó J., Bozsity, illetve Batik G., Bagi T., Szalma G., Fodor M.,Varga R., Sáringer Z. Hágelmann Endre:

„Sajnos néhány játékosom a küzdelmes mérkőzésem megsérült, ezzel tovább csökkentve a létszámunkat. A hozzáállással elégedettek vagyunk, a játék lesz jobb is!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.