Labdarúgás: megverte az Üllést a SZEOL-Szeged U19

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újabb idegenbeli mérkőzést nyertek meg a Hágelmann Endre és Kiss Máté által vezetett szegedi ifjak.

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl a szegedi U19-es csapat. Az ellenfél kedden az Üllés felnőttgárdája volt, ahonnan néhány kulcsjátékos hiányzott ugyan, de látható, hogy a megye II-es bajnokság meghatározó alakulatai közé fognak majd tartozni a közelégő idényben. A Tisza-parti fiatalok végig irányították a játékot, a rövid passzos játékuk most jobban érvényesült, de ismét rengeteg helyzetet puskáztak el. A kapujukban bemutatkozott a felnőttkerethez tartozó Batik Gergő, aki rögtön egy 11-est is hárított, és jól irányította a védelmet.

A gólcsendet Bagi Tamás szép egyéni akciója törte meg, kicsit lesgyanús helyzet után. A második félidőben szerepet kaptak a cserejátékosok is, a hazaiak tovább fiatalítottak a szegediek pedig szerkezetet is váltottak. A jó iramú meccsen a végére kicsit agresszívvé váló hazaiaknak még három gólt lőttek a fiatalok, akik így rendkívül szép és magabiztos sikert arattak.

A SZEOL-Szeged 2011 további két felkészülési találkozót vív a héten. Pénteken a Pázsit SE látogat hozzájuk, szombaton pedig Röszkére utaznak.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Üllés LC – SZEOL-Szeged 2011 U19 0-4 (0-1). Üllés, vezette: Kiss.
Üllés: Bazsó J. – Kormos K., Kormos A., Lehoczki, Bazsó F. – Czékus, Király, Donciu, Bozsity – Gábor, Kohlrusz. Csere: Lajkó, Farkas, Kispál, Gyuris A.
Szeged 2011 U19: Batik G. (Sáringer Z.) – Báló M. (Bitó P.), Papes B., Báló R., Túri T. – Tóth M. – Varga R., Szalma G. (Borbély G.), Csekő A. – Bagi T., Fodor M. Edzők: Hágelmann Endre, Kiss Máté.
Góllövők: Bagi T. 2, Fodor M., Varga R.
Jók: Bazsó F., Bazsó J., Bozsity, illetve Batik G., Bagi T., Szalma G., Fodor M.,Varga R., Sáringer Z.

Hágelmann Endre: „Sajnos néhány játékosom a küzdelmes mérkőzésem megsérült, ezzel tovább csökkentve a létszámunkat. A hozzáállással elégedettek vagyunk, a játék lesz jobb is!”

Előző sztori

Ülőröplabda: negyedszer rendezik meg a Verba László-emléktornát

Következő sztori

Vízilabda: Törökék csütörtökön kezdenek az Universiadén