Kosárlabda: Laklóth is távozik a szegedi női csapattól

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Farkasinszki Orsolya Diósgyőrbe való szerződését követően Laklóth Anna távozását is bejelentette az országos sportsajtó.

Tovább erősödött az Euroligára készülő SEAT UNI SZE-Győr női kosárlabdacsapata: a klub előszerződést kötött a válogatott kerettag Laklóth Annával. A 23 éves játékos Szegedről érkezik a Rába partjára, és mezőnyposztokon számít rá a szakmai stáb.
“Ő is tökéletesen beleillik a koncepciónkba, külön öröm számunkra, hogy hozzánk hasonlóan hosszú távra tervezi az együttműködést” – fogalmazott Tapodi Péter klubigazgató. “Új igazolásunk augusztus 10-én Győrött kezdi meg a felkészülést, és ahogy elrendezte jogviszonyát a szegedi csapattal, véglegesítjük a szerződését.”
A győriek már korábban ismertették a 2011/12-es játékoskeretüket, ennek legnevesebb tagja Renee Montgomery, aki tagja a 2012-es londoni olimpiára készülő amerikai válogatott keretének. A játékos jelenleg a Connecticut Sun csapatában játszik a tengerentúli profiligában (WNBA).
Új tagja a győri keretnek még a korábban a Szeviép-Szeged csapatában játszott horvát válogatott Iva Ciglar, a cseh válogatott Edita Sujanova, a magyar válogatott Nagy-Bujdosó Nóra és a szintén Szegedről távozó Rasheed Rita, továbbá Rubold Eszter, Fürtős Kata és Vincze Viktória. A tavalyi csapatból öten maradtak a klubnál: Quanitra Hollingsworth, Simon Zsófia, Semsei Barbara, Nagy Dóra és Őri Györgyi.

Előző sztori

Bővítik a nagyszéksóstói bivalyrezervátumot + FOTÓK

Következő sztori

A Jobbik kivizsgálja a balatoni kempingügyleteket