/

Elfogták a biciklitolvajokat

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két bicikli tolvajt fogtak el a Csongrádi Rendőrkapitányság rendőrei, akik még júliusban lopták el a négy kétkerekűt – tájékoztatott Jászai Linda hadnagy a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az egyenruhások az adatgyűjtést követően bukkantak a két csongrádi lakosra, akik beismerték, hogy különböző helyekről kötötték el a bicajokat. A 18 és 20 éves fiúk kihallgatásuk során elmondták, hogy a bringákat eladás céljából lopták el. A rendőrök a nyomozás során megtalálták az ellopott kerékpárokat, amelyek közül hármat egy szentesi hölgy vásárolt meg, mit sem sejtve azok lopott mivoltáról. A fiúkkal szemben lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Csongrád város rendőrei szerdán is bicikli tolvajt fogtak. Az 50 ezer Ft értékű elektromos kerékpárt gazdája a lakása előtti tárolóban hagyta lezárt állapotban, azonban amikor indulni készült vele, csak hűlt helyét találta. A nyomozás során a rendőrök látókörébe egy 30 éves helyi lakos került, aki kihallgatása során beismerte tettét. Vele szemben is lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás – írja a közlemény.

Előző sztori

Dorozsmán játszhatja hazai találkozóit a Szeged 2011

Következő sztori

A falu rossza a legkiválóbb előadások között