Bulvár

Elfogták a biciklitolvajokat

Elfogták a biciklitolvajokat

2011. augusztus 19., péntek
Elfogták a biciklitolvajokat

Két bicikli tolvajt fogtak el a Csongrádi Rendőrkapitányság rendőrei, akik még júliusban lopták el a négy kétkerekűt - tájékoztatott Jászai Linda hadnagy a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az egyenruhások az adatgyűjtést követően bukkantak a két csongrádi lakosra, akik beismerték, hogy különböző helyekről kötötték el a bicajokat. A 18 és 20 éves fiúk kihallgatásuk során elmondták, hogy a bringákat eladás céljából lopták el. A rendőrök a nyomozás során megtalálták az ellopott kerékpárokat, amelyek közül hármat egy szentesi hölgy vásárolt meg, mit sem sejtve azok lopott mivoltáról. A fiúkkal szemben lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Csongrád város rendőrei szerdán is bicikli tolvajt fogtak. Az 50 ezer Ft értékű elektromos kerékpárt gazdája a lakása előtti tárolóban hagyta lezárt állapotban, azonban amikor indulni készült vele, csak hűlt helyét találta. A nyomozás során a rendőrök látókörébe egy 30 éves helyi lakos került, aki kihallgatása során beismerte tettét. Vele szemben is lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - írja a közlemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.