Bulvár

Azonosították a csongrádi ékszerbolt kirablóit

Azonosították a csongrádi ékszerbolt kirablóit

2011. augusztus 25., csütörtök
Azonosították a csongrádi ékszerbolt kirablóit

Azonosította a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya azt a két férfit, akik március 21-én kirabolták a csongrádi Fő utcán lévő ékszerboltot. Az ügyészség a közelmúltban vádat emelt ellenük - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Egy 36 éves derekegyházi és egy 32 éves helybeli férfi rabolta ki a csongrádi Fő utcán lévő ékszerboltot tavasszal a megalapozott gyanú szerint. A 36 éves férfi kapucnival az arcát eltakarva társával együtt bement az üzletbe, majd a sértett száját befogva a mellékhelyiségbe tuszkolta az ott dolgozó nőt. Ez idő alatt társa táskájába pakolt több mint hét és fél millió forint értékű ékszert, majd elmenekültek. Az ügyben a Csongrádi Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya jelentős értékre elkövetett rablás bűntette miatt indított nyomozást. Ennek során sikerült azonosítani a két feltételezett elkövetőt, akiket a rendőrök el is fogtak, majd őrizetbe vettek. A bíróság mindkét férfi előzetes letartóztatását elrendelte. A nyomozást a rendőrség időközben befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte, akik a közelmúltban a két gyanúsított ellen vádat is emeltek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.