Bulvár

Lábon álló gabona gyulladt ki Kübekháza térségében (FRISSÍTVE)

Lábon álló gabona gyulladt ki Kübekháza térségében (FRISSÍTVE)

2011. július 10., vasárnap
Lábon álló gabona gyulladt ki Kübekháza térségében (FRISSÍTVE)

Sikerült körülhatárolni azt a mintegy negyven hektár lábon álló gabonát, mely vasárnap délután gyulladt ki a Csongrád megyei Kübekháza és Szőreg között - mondta el a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-nek.

Tátrai János

tájékoztatása szerint kora délután kapták a riasztást, hogy négyes fokozatú tűz ütött ki Kübekháza térségében. Szegedi, makói, hódmezővásárhelyi tűzoltók vonultak a helyszínre öt gépjárműfecskendővel és két vízszállító autóval, valamint polgári személyek is segítik az oltást. A művelet irányítója két mentőautót is kért a helyszínre, hogy ha valaki rosszul lenne a nagy hőség miatt, az egészségügyi ellátás azonnal rendelkezésre álljon. 17 óra utáni értesülések szerint a tűz már nem terjed tovább, hamarosan el tudják oltani a lángokat, lakott terület nincs veszélyben. A tűz keletkezésének okát szakértő bevonásával vizsgálják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.