Labdarúgás: légiósok próbajátékon a Szeged 2011-nél + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Pénteken is folytatta edzéseit a Szeged 2011 NB II-es labdarúgó-csapata, a Takács László, Kolozsvári János edzőpáros újabb játékosokat próbált ki a jövő heti edzőtábor előtt.

Ismét voltak új arcok a Szeged 2011 edzésén, ezúttal három új játékossal bővült a lista, melyről a Takács, Kolozsvári edzőpáros kiválasztja azt a 22 embert, akik a majdani keretet alkotják. A 28 éves Hegedűs Tibor Mezőkövesdről, a 24 esztendős kameruni Steve Simtchatcha Hajdúböszörményből (két hete a Vasasnál volt próbajátékon) és a hondurasi Bryan Fabrizio Reyes Colon – értesüléseink szerint a debreceni Luis Ramos unokatestvére – Debrecenből jelentkezett edzésre a Felső Tisza parton. Újabb makóiak nem érkeztek, visszatért viszont az előző szezonban a KITE kapuját őrző Zeljko Belecan, így ma hét kapus gyakorolhatott – ez valószínűleg már rekord a magyar futball történetében…

A tréning ezúttal délután 16 órakor kezdődött, mivel így egész pályán edzhetett a Szeged 2011 – az elmúlt napokban a “pockost” a Tisza Volánnal kellett megosztaniuk az este 18 órás edzések alkalmával. Kolozsvári János a SZEGEDma.hu-nak elmondta, arra törekednek, hogy elsősorban azonos osztálybeli megyei és szegedi játékosokból rakják össze a csapatot.

Az alakuló együttes szombaton 10 órától Kiskundorozsmán játszik egy válogató jellegű edzőmeccset, majd szűkített kerettel indulnak edzőtáborba Gyulára vasárnap délután.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Jobbak a férfi álláskeresők esélyei

Default thumbnail
Következő sztori

Húszmillió felhasználó a Google+ közösségi oldalon három hét alatt

Legutóbbi hasonló cikkek