Sport

Kosarastábor indul a Gellértben

Kosarastábor indul a Gellértben

2011. július 26., kedd
Kosarastábor indul a Gellértben

Drahos Gábor, a Naturtex SZTE-Szedeák irányítója és Magyar Gergely, a klub korábbi játékosa augusztus 1-jétől, valamint augusztus 8-tól két turnusban kosarastábort szervez az újszegedi Gellért Szabadidőközpontban. Céljuk a sportág népszerűsítése a fiatalok körében - olvasható a BB1.hu kosaras oldalon.

"

Magyar Gergely

és jómagam több kosártábort szerveztünk már, úgyhogy rutinosak vagyunk ezen a téren" – mondta

Drahos Gábor

a bb1.hu-nak. "Évekig szerveztem táborokat a Balatonhoz, de voltunk Nagykőrösön is, valamint Miskolc is adott már helyszínt ilyen eseménynek. Szegeden sem idegen ez a dolog, hiszen legutóbb 2002-ben volt itt tábor. Hazatérésem óta ez az első nyár, és ez adott apropót arra, hogy újra nekivágjunk ennek a dolognak. A helyszín egyszer már jól bevált, úgyhogy minden adott ahhoz, hogy ismét sikeres legyen a kezdeményezésünk. Kétszer egyhetes turnusban indulnak a foglalkozások az alapozásokat megelőzően. Sok szeretettel várunk mindenkit, az U20-as játékosoktól kezdve a teljesen kezdőkig. Szeretnénk, ha minden garnitúra megjelenne, olyanok is, akik esetleg korábban nem kosaraztak, de idén a Szedeák meccsein megkedvelték a játékot. Nagyon jó propagandája volt a sportnak a Szolnok – Albacomp bajnoki döntő is, hiszen rendkívül jó színvonalú meccseket láthattunk" - tette hozzá az irányító. Magyar Gergelynek is fontos szerepe van a tábor életében, hiszen az ő jelenléte fontos lehet abban, hogy minél több lány jelentkezzen. "Gergely női vonalon dolgozik, a 2009-2010-ben az Euroligában szereplő Szeviép-Szeged másodedzője volt, valamint utánpótlás vonalon is dolgozik az U18-as lányoknál" – folytatta Drahos. "Szeretnénk, ha minél több lány is jelentkezne, hiszen mindig vegyes táborokat szerveztünk. A létszám egyelőre bizonytalan, de már kaptunk visszajelzéseket" - idézi a bb1.hu a Szedeák irányítóját. Érdeklődni a

kosarastabor2011@freemail.hu

e-mail címen vagy a Gellért Szabadidőközpont recepcióján lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.