Kolozsvári János is a Szeged 2011 edzője (FRISSÍTVE)

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az új NB II-es alakulat szakmai stábjához Kolozsvári János, a Makó egykori trénere is csatlakozik csütörtökön. A csapatnál hét közepén lehet játékosdömping, Makóról – az edző mellett – Magyar György és Puskás Csaba neve is felmerült az érkezők listáján.

Amint azt a SZEGEDma.hu a szakvezetéstől megtudta, Takács László mellé csütörtöktől Kolozsvári János, a Makó FC edzője is csatlakozik, így ketten irányítják majd az NB II-es szegedi klub szakmai munkáját. Kolozsvári jelenleg nyaralását tölti, csütörtökön érkezik a Szeged 2011-hez. Felkerestük Puskás Csabát, aki érdeklődésünkre elmondta, tud arról, hogy szóba került a neve a szegedi alakulatnál, de szeretné megvárni edzőjét, hogy vele együtt kezdje el az edzéseket.

A Makói FC hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Podonyi Norbert és Tóth Imre is edzésre jelentkezik a héten a Szeged 2011 csapatánál, utóbbi már korábban kijelentette, hogy nem marad az NB III-ban. A makói klub focistái közül Faragó Bence a hétvégén a Tisza Volánnál SC színeiben játszott edzőmérkőzést és két gólt szerzett, illetve Kószó Csaba és Potloka Adrián a Hódmezővásárhelyi FC-nél készül. A honlap szerint ez “nyilván előrevetíti átigazolásukat”.

A további fejleményekről folyamatosan beszámolunk majd.

Default thumbnail
Előző sztori

Az országút vándorainak változó élete + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Ismert elkövetők, ismeretlen sértett!

Legutóbbi hasonló cikkek