Sport

Gyulán gyakorol a Szeged 2011 + FOTÓK

Gyulán gyakorol a Szeged 2011 + FOTÓK

2011. július 25., hétfő
Gyulán gyakorol a Szeged 2011 + FOTÓK
A Szeged 2011 NB II-es csapata hétfőn bentlakásos edzőtáborba utazott Gyulára. Az első tréninget 17.30-kor vezénylete le Takács László és Kolozsvári János edzőpáros. A SZEGEDma.hu is ellátogatott a helyszínre. A fiúkat két apartmanban szállásolták el, a gyulai vár szomszédságában. Egy kisbusz szállította ki Czirbusékat a Gorsics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémia Zrínyi Miklós téri komplexumába. „Középkori körülmények közt edzünk ehhez képest Szegeden” – mondta az egyik szegedi játékos, mikor az akadémia U15-ös csapatának edzésébe pillantott bele a fedett, műfüves pályán. Való igaz, a kiváló minőségű (két füves, két műfüves és egy gumírozott), világítással felszerelt pályákon a talajjal és helyhiánnyal nem nagyon kell foglalkozni. Az edzés előtt egy rövidebb eligazítást tartott a két edző, majd a szabadtéri műfüves pályán kezdett gyakorolni a Szeged 2011 gárdája. „Csodás körülmények, ha belegondolok, hogy hol tartana ma városunk labdarúgása, ha ilyen létesítményünk lenne…” – beszélt elismerően a körülményekről Ferenc Ferenc, a csapat gyúrója, aki mezítláb kocogott, míg Puskásék a labdás gyakorlatokat végezték.

Program:

Bekötötték „Kuka” fejét

Kulacsik Tamás igazoltan van távolt Gyuláról. A villámléptű támadó múlt szombaton fogadott örök hűséget kedvesének, s most Hévízre utaztak nászútra. Az ifjú férj pénteken csatlakozik a kerethez.
A héten Kolozsvári és Takács mester tanítványai napi két edzéssel készülnek. Az első edzőmeccset szerdán, az akadémia U19-es csapata ellen játsszák 17 órás kezdéssel, s hogy mindenki megkapja a megfelelő terhelést, kétszer 60 percet fociznak majd a szegediek. Csütörtökön két tréning vár Brinszkyékre, pénteken a reggeli edzést délutáni fakultatív foglalkozás követi fürdővel vagy egyéni képzéssel. Szombaton 10 órakor Szabadkígyóson lépnek pályára a kék-feketék, majd hazautaznak Szegedre, hétfőn pedig ismét Gyulán folytatódik a felkészülés. A „táborozó” keret: Czirbus, Trepák, Batik G. (kapusok), Varga F., Tóth I., Magyar Gy., Radnai, Varga I., Bryan Colon, Puskás, Laczkó J., Batik B., Gellér, Podonyi, Brinszky, Vágó A., Kazi, Puhalak, Bernáth, Gahwagi.

Blognapló a felkészülésről

A Szeged 2011 két támadója, Bernáth Péter és Gahwagi Nebil naplóírásra adta a fejét. A csatárok minden este néhány mondatban leírják véleményüket a szakmai munkáról, és a SZEGEDma.hu olvasóinak beszámolnak majd a táborban történt érdekességekről is. A blogot reggelenként olvashatják majd portálunkon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.