Gyulán gyakorol a Szeged 2011 + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

A Szeged 2011 NB II-es csapata hétfőn bentlakásos edzőtáborba utazott Gyulára. Az első tréninget 17.30-kor vezénylete le Takács László és Kolozsvári János edzőpáros. A SZEGEDma.hu is ellátogatott a helyszínre.

A fiúkat két apartmanban szállásolták el, a gyulai vár szomszédságában. Egy kisbusz szállította ki Czirbusékat a Gorsics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémia Zrínyi Miklós téri komplexumába. „Középkori körülmények közt edzünk ehhez képest Szegeden” – mondta az egyik szegedi játékos, mikor az akadémia U15-ös csapatának edzésébe pillantott bele a fedett, műfüves pályán. Való igaz, a kiváló minőségű (két füves, két műfüves és egy gumírozott), világítással felszerelt pályákon a talajjal és helyhiánnyal nem nagyon kell foglalkozni. Az edzés előtt egy rövidebb eligazítást tartott a két edző, majd a szabadtéri műfüves pályán kezdett gyakorolni a Szeged 2011 gárdája.
„Csodás körülmények, ha belegondolok, hogy hol tartana ma városunk labdarúgása, ha ilyen létesítményünk lenne…” – beszélt elismerően a körülményekről Ferenc Ferenc, a csapat gyúrója, aki mezítláb kocogott, míg Puskásék a labdás gyakorlatokat végezték.

Program:

Bekötötték „Kuka” fejét

Kulacsik Tamás igazoltan van távolt Gyuláról. A villámléptű támadó múlt szombaton fogadott örök hűséget kedvesének, s most Hévízre utaztak nászútra. Az ifjú férj pénteken csatlakozik a kerethez.

A héten Kolozsvári és Takács mester tanítványai napi két edzéssel készülnek. Az első edzőmeccset szerdán, az akadémia U19-es csapata ellen játsszák 17 órás kezdéssel, s hogy mindenki megkapja a megfelelő terhelést, kétszer 60 percet fociznak majd a szegediek. Csütörtökön két tréning vár Brinszkyékre, pénteken a reggeli edzést délutáni fakultatív foglalkozás követi fürdővel vagy egyéni képzéssel. Szombaton 10 órakor Szabadkígyóson lépnek pályára a kék-feketék, majd hazautaznak Szegedre, hétfőn pedig ismét Gyulán folytatódik a felkészülés.

A „táborozó” keret:
Czirbus, Trepák, Batik G. (kapusok), Varga F., Tóth I., Magyar Gy., Radnai, Varga I., Bryan Colon, Puskás, Laczkó J., Batik B., Gellér, Podonyi, Brinszky, Vágó A., Kazi, Puhalak, Bernáth, Gahwagi.

Blognapló a felkészülésről

no images were found

A Szeged 2011 két támadója, Bernáth Péter és Gahwagi Nebil naplóírásra adta a fejét. A csatárok minden este néhány mondatban leírják véleményüket a szakmai munkáról, és a SZEGEDma.hu olvasóinak beszámolnak majd a táborban történt érdekességekről is. A blogot reggelenként olvashatják majd portálunkon.

no images were found

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Visszavonták a díjkitűzést az ékszerlopás ügyében

Default thumbnail
Következő sztori

Műsorújság: a Telin TV keddi műsora

Legutóbbi hasonló cikkek