Közélet

Forgalomkorlátozás hétfőn az 1-es, kedden a 2-es villamos vonalán

Forgalomkorlátozás hétfőn az 1-es, kedden a 2-es villamos vonalán

2011. július 8., péntek
Forgalomkorlátozás hétfőn az 1-es, kedden a 2-es villamos vonalán

Hétfőn, július 11-én üzemkezdettől lezárják a Csáky József utca Rókusi körúti csatlakozását a 2-es villamosvonal építési munkálatai miatt. Július 12-én, kedden hajnaltól augusztus végéig félpályás forgalomkorlátozás lép életbe a Boldogasszony sugárút-Tisza Lajos körút csomópontjában az 1-es villamosvonal vágánycseréje kapcsán.

Hétfőn, július 11-én üzemkezdettől a 2-es villamosvonal útépítési és burkolat-helyreállítási munkálatai miatt lezárják a Csáky József utca Rókusi körúti csatlakozását. A munkálatok előre láthatólag július végéig tartanak. A lezárás idejére a személygépkocsival közlekedőknek a Vértói út használatát javasoljuk. Július 12-én, kedden az 1-es villamosvonal rekonstrukciója keretében lezárásra kerül a Tisza Lajos körút Aradi vértanúk tere felőli két sávja. Az érintett területen a vágánycsere várhatóan november végéig tart, és a kereszteződésben félpályás forgalomkorlátozással jár. A forgalom az építkezés ideje alatt egy-egy sávon haladhat váltakozó oldalon. A forgalmat jelenleg a Boldogasszony sugárút oldalára terelik kétszer egy sávon várhatóan augusztusig. A jelzőlámpákat kikapcsolják. Az autóforgalom – a lezárás ideje alatt – nem kanyarodhat balra a Tisza Lajos körúton a Tisza felől a Boldogasszony sugárútra. Javasoljuk, hogy helyette használják a Szentháromság utcát vagy a Semmelweis utca-Markovics utca útirányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.